kendi sınıfında doğruları bir araya getirme anlamında golf kadar başarılı bir araç görmedim güle güle kullanınEkli dosyayı görüntüle 37468
Abi , kardeş fotoğrafı
kendi sınıfında doğruları bir araya getirme anlamında golf kadar başarılı bir araç görmedim güle güle kullanınEkli dosyayı görüntüle 37468
Abi , kardeş fotoğrafı
italyan arabasının ruhu bambaşka güle güle kullanın araba çok güzel görünüyorEkli dosyayı görüntüle 37526
Telefondan plakayı halledeyim derken, yanlışlıkla teknolojiyi keşfettim. Plakalık dahil komple sildi...
Garajda @Mt.Akina nın detaylı, çok güzel bir Sierra başlığı varken benzer şeyleri anlatmaya gerek yok . İleride hatrı sayılır güncellemeler yaparsam elbette neler yaptığım hakkında bir başlık açarım.aracın kondisyonu çok iyi görünüyor. garaj başlığında var mı bilmiyorum fakat eğer yoksa en kısa zamanda görmeyi çok isterim
Garajda @Mt.Akina nın detaylı, çok güzel bir Sierra başlığı varken benzer şeyleri anlatmaya gerek yok . İleride hatrı sayılır güncellemeler yaparsam elbette neler yaptığım hakkında bir başlık açarım.
Ilk kez dizel araç kullanıyorum ve sakin kullanimda sehirlerasi yol yaptigimda 5.6 yaktı.5 civarı olur diye düşünüyordum.Çok mu yakıyor ?
Ilk kez dizel araç kullanıyorum ve sakin kullanimda sehirlerasi yol yaptigimda 5.6 yaktı.5 civarı olur diye düşünüyordum.