Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    716
Tuzla Detail Day

@M.Shadows 'un dillere destan Accenti

1707123732668.jpeg

@FuckTheFuelEconomy 'nin Octisi

1707124045488.jpeg

Gariban Spec Benim Octi

1707124205195.jpeg

1707124332261.jpeg

Son düzenleme:
Yalnız rengi çok güzel denk gelmiş. Ben de alsam bu renkten tercih ederdim hocam. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.
Araç gezerken renk filtrem hiç olmadı ne denk gelirse temiz alacaktım. Ama bende iyiki bu denk gelmiş diyorum hem farklı duruyor hem bi ciddiyet/spor dengesi var rengin.
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin.

Yalnız rengi çok güzel denk gelmiş. Ben de alsam bu renkten tercih ederdim hocam. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.
Görür görmez ben de aynını düşündüm. Renk harika! Renk olayı da sıfır alırken bile çoğunlukla kısmet. Biz X3 siparişinde istemiştik bu rengi ama sonra ya 4-5 ay daha bekleyecektik ya da başka bir gri alacaktık, haliyle beklemedik. Her gördüğümde keşke bu renk gelseydi diyorum. @BorgaXxX hayırlı olsun tekrardan.

Görür görmez ben de aynını düşündüm. Renk harika! Renk olayı da sıfır alırken bile çoğunlukla kısmet. Biz X3 siparişinde istemiştik bu rengi ama sonra ya 4-5 ay daha bekleyecektik ya da başka bir gri alacaktık, haliyle beklemedik. Her gördüğümde keşke bu renk gelseydi diyorum. @BorgaXxX hayırlı olsun tekrardan.
Yurt dışını bilemem de Türkiye'de renk seçmek lükse kaçıyor. Hangi marka, model alınırsa alınsın. He zaten paran pulun vardır, bekleyecek zamanın da vardır, özel sipariş geçersin o ayrı ama çoğunlukla böyle bir durum olmadığından hazırda ne renk varsa o alınıyor. Benim corsa'da bu tarz bir renk yoktu. Makyajla geldi bunun koyusu. Ama olsaydı bu renk isterdim. Gerçi siyah - beyaz kontrastlı rengimden memnunum ama yine de böyle bir gri isterdim.

Yurt dışını bilemem de Türkiye'de renk seçmek lükse kaçıyor. Hangi marka, model alınırsa alınsın. He zaten paran pulun vardır, bekleyecek zamanın da vardır, özel sipariş geçersin o ayrı ama çoğunlukla böyle bir durum olmadığından hazırda ne renk varsa o alınıyor. Benim corsa'da bu tarz bir renk yoktu. Makyajla geldi bunun koyusu. Ama olsaydı bu renk isterdim. Gerçi siyah - beyaz kontrastlı rengimden memnunum ama yine de böyle bir gri isterdim.
Biz tam aylarca beklenen dönemde yaklaşık 2 sene önce verdik siparişi Türkiye’de. Yurt dışında ancak bazı limitli üretim modellerde renk olayı sıkıntı. Türkiye’de ise malum ne varsa almak durumundasın. Biz siparişi verdik ve sonra almaktan vazgeçen birinin aracını aldık aslen. Yoksa çok daha uzun bekleyecektik. Liste fiyatından alabildiğimize şükredip hemen alıp geçtik. Yoksa bu renk gelsin isterdim. Neyse ki donanım ve içi istediğimiz gibi oldu. Bunca para verdiğin araçta dahi birçok şey seçememek çok garip ama ülkenin ve piyasanın gerçekleri de bu, yapacak bir şey yok.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ne yazık ki piyasa gerçekleri gereği sipariş üzerine araç alma dönemi eskilerde kaldı şimdilik :confused: .

Bence psa verniği için en sağlıklı renk beyaz, detaycılar uygulama yaparken bile zorlanıyor. Alman grubu bu konuda baya avantajlı