Sol kapı saclarını kim düzelttiyse ona selam olsun. Özellikle sol arka kapının çizgisi sinirimi bozdu. Tampon vs olsa sıkıntı değil ama sac olunca düzgün olacak.
siz diyene kadar fark etmemiştim, focusun kaporta geçmişi biraz kabarık, o yüzden çok üstüne düşmüyoruzSol kapı saclarını kim düzelttiyse ona selam olsun. Özellikle sol arka kapının çizgisi sinirimi bozdu. Tampon vs olsa sıkıntı değil ama sac olunca düzgün olacak.
Yalnız rengi çok güzel denk gelmiş. Ben de alsam bu renkten tercih ederdim hocam. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.
Araç gezerken renk filtrem hiç olmadı ne denk gelirse temiz alacaktım. Ama bende iyiki bu denk gelmiş diyorum hem farklı duruyor hem bi ciddiyet/spor dengesi var rengin.Yalnız rengi çok güzel denk gelmiş. Ben de alsam bu renkten tercih ederdim hocam. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde binmeniz, ailenizle sevdiklerinizle güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle
Çok teşekkür ederim, Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde binmeniz, ailenizle sevdiklerinizle güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle
Yalnız rengi çok güzel denk gelmiş. Ben de alsam bu renkten tercih ederdim hocam. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.
Bu renk ve bunun bir ton daha koyusu hemen hemen her araca, kasa tipine yakışıyor valla. Özellikle bu araclardaki gibi alüminyum grisi ve siyah kontrastlariyla çok güzel duruyor
Vw bu rengi en çok Taigo'da kullandı.Bu sene tuttu galiba.
Görür görmez ben de aynını düşündüm. Renk harika! Renk olayı da sıfır alırken bile çoğunlukla kısmet. Biz X3 siparişinde istemiştik bu rengi ama sonra ya 4-5 ay daha bekleyecektik ya da başka bir gri alacaktık, haliyle beklemedik. Her gördüğümde keşke bu renk gelseydi diyorum. @BorgaXxX hayırlı olsun tekrardan.Yalnız rengi çok güzel denk gelmiş. Ben de alsam bu renkten tercih ederdim hocam. Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşaallah.