Eylül'de giderken araba bu vaziyetteydi, bu da Ocak'ta geri döndüğümdeki hali
100 oktan görünce heyecanlandım, LPG miymişEkli dosyayı görüntüle 44832
Resim biraz kötü, biraz da Aygaz reklamı gibi olmuş ama, olsun. Emektarın karnını doyururken.
Yapacak bir şey yok .100 oktan görünce heyecanlandım, LPG miymiş
LPG şu pompa benzinden çok daha sağlıklı açıkçası. Bu gidişle herkes bagajda ethanol ile gezecek.100 oktan görünce heyecanlandım, LPG miymiş
koray hocayı severiz, onun da bu videoda özetle dediği gibi; fotoğrafı göz çekiyor kamera değil
koray hocayı severiz, onun da bu videoda özetle dediği gibi; fotoğrafı göz çekiyor kamera değil
tabi ki, onun demek istediği de "saniyede 3-4 fps çekebilen DSLR gövdeyle bile aksiyon fotoğrafçılığı yapabilirsiniz ya da 30cm minimum netleme mesafesi olan lensle de macro fotoğraflar çekebilirsiniz" değil. spesifik durumlar için özel kabiliyetli gövdeler ya da lensler gerekir. ama günün sonunda ne yaptığınızı bilmiyorsanız eliniz boş dönersiniz. piyasada en pahalı gövdeleri kullanıp flu kareler paylaşan adamlar da var, hala 5D mk3 kullanıp etaplarda kartpostal gibi fotoğraflar çeken de.Doğru olsa da abartılı bulduğum bir cümledir.
İyi fotoğraf çektiğimi iddia etmiyorum fakat oldukça beğeniliyor. Ancak arzu ettiğim fotoğrafları çekebilmek için iyi bir gövde ve lense ihtiyacım var. Bana göre olay sadece fotoğrafta ne anlattığın değil. Dijital kalite de bir o kadar önemli.
İş yerinde bir arkadaş var. Çapraz bırakacak kadar kaçıyor yandaki arabadan ama kapılarında hala gamze var. Biraz düşündük, sebebi belli.Ekli dosyayı görüntüle 44874Ekli dosyayı görüntüle 44875Sürücülere olan güvenim ektedir.
Kocaeli’de de aynı bu renk ve kuşak dizaynına sahip modeller vardı. 7-8 yaşlarıma kadar bu araçların kullanımda olduğunu hatırlıyorum. Aynı renkte Manlar da vardı. Motor sesi, çalışması bir başkaydı. Günümüz otobüslerine göre belki daha konforsuzdu ama eskiye duyulan özlem; onu daha değerli kılıyor.Toplu taşıma araçları da bizim aracımız sayılır, Mercedes-Benz O302T sizlerle.
Ekli dosyayı görüntüle 44920
Ekli dosyayı görüntüle 44919
MAN otobüsler muhtemelen MANAŞ SL222-SL232-SL252 modelleridir. Tabi o otobüsler O302T'ye göre daha konforlu ve alçak bir otobüstü. O302T tam Türkiye şartlarına göre bir otobüs aslında. Körükleri yumuşatılanlar daha konforlu oluyor. Kış koşullarında yeni nesil otobüsler kendileriyle aşık atamaz, Kayseri'de aktif olarak kullanılmasının en büyük sebebi de budur.Kocaeli’de de aynı bu renk ve kuşak dizaynına sahip modeller vardı. 7-8 yaşlarıma kadar bu araçların kullanımda olduğunu hatırlıyorum. Aynı renkte Manlar da vardı. Motor sesi, çalışması bir başkaydı. Günümüz otobüslerine göre belki daha konforsuzdu ama eskiye duyulan özlem; onu daha değerli kılıyor.