Kardeşim çok çok geçmiş olsun, sizlerde bir şey yoktur umarım...Ekli dosyayı görüntüle 45314Ekli dosyayı görüntüle 45315
dağıldık ama,
Ekli dosyayı görüntüle 45316
Ekli dosyayı görüntüle 45317
tekrar toparlandık
sıkıntı yok yavaş yapılmış bi kazaydı. Benim hatam olmasına rağmen çarptığım aracın çarpmadan önce panik yapmasından oluşan bi kaza oldu :/Kardeşim çok çok geçmiş olsun, sizlerde bir şey yoktur umarım...
Sağlık olsun Allah beterinden ve cana gelecek zararla sonuçlanacak kazalardan korusun. Bu arada Cordoba ile biz de birkaç kez kaza yapmıştık, dolu dolu sac var her parçasında. Bizim kullandığımız dönemde sıfır kaporta aksamı kolayca bulunuyordu hâlâ öyle mi?sıkıntı yok yavaş yapılmış bi kazaydı. Benim hatam olmasına rağmen çarptığım aracın çarpmadan önce panik yapmasından oluşan bi kaza oldu :/
çok aramadık parçalarını, farları bulamadık orijinal valeo bile zor bulduk. boş paketin farlarından çok vardı ama bu çiftlilerden bulamamıştık. onun dışı sıkıntı yaşamadık. İbiza'yla da aynı zatenSağlık olsun Allah beterinden ve cana gelecek zararla sonuçlanacak kazalardan korusun. Bu arada Cordoba ile biz de birkaç kez kaza yapmıştık, dolu dolu sac var her parçasında. Bizim kullandığımız dönemde sıfır kaporta aksamı kolayca bulunuyordu hâlâ öyle mi?
Biz de seneler önce Valeo far bulamamıştık, o boş paketin far ortasında çift yarım yuvarlak olan farlardan bulabilmiştik. Otobüsün altına girmiştik biz, ön paneli de zor bulmuştuk diye hatırlıyorum, kaza fotoğrafı duruyor olması lazım bı bakayım bırakayım buraya onu daçok aramadık parçalarını, farları bulamadık orijinal valeo bile zor bulduk. boş paketin farlarından çok vardı ama bu çiftlilerden bulamamıştık. onun dışı sıkıntı yaşamadık. İbiza'yla da aynı zaten
Geçmiş olsun hocam, araçta gözüm kalmıştı hatta önümüzdeki ay satılma durumu için yazmayı düşünüyordum umarım benim nazarım değmemiştirEkli dosyayı görüntüle 45314Ekli dosyayı görüntüle 45315
dağıldık ama,
tekrar toparlandık
İyi korumuş harbiden bizim de radyatörde bi problem yoktu.Biz de seneler önce Valeo far bulamamıştık, o boş paketin far ortasında çift yarım yuvarlak olan farlardan bulabilmiştik. Otobüsün altına girmiştik biz, ön paneli de zor bulmuştuk diye hatırlıyorum, kaza fotoğrafı duruyor olması lazım bı bakayım bırakayım buraya onu da
Ekli dosyayı görüntüle 45318
Varmış, tampon demirinin de Maşallahı varmış
Estağfurullah, ben kendi kendime nazar değdirmiş oldum birazGeçmiş olsun hocam, araçta gözüm kalmıştı hatta önümüzdeki ay satılma durumu için yazmayı düşünüyordum umarım benim nazarım değmemiştir
Teşekkürler, aminKaza geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun.Bunlarla kalsın Allah büyüklerinden korusun.
Chicago'ya mı taşındınız? Hayırlı olsun Amerika ve Illinois standartlarına göre oldukça diri duruyor pas vs yok
Bu da geçen hafta Ümraniye'de bir parking challenge'dan :dKoşuyolu'da park ızdırabı... İlk fotoğraftan sonra dayanamayıp sağ aynayı da kapatıp iyice yanaştırdım, ön lastiği kurtardım.
Ekli dosyayı görüntüle 45267
Cukkk
Ekli dosyayı görüntüle 45268
Evet Chicago'ya taşındık teşekkür ederim 150 bin milde aslında eksikleri de var ama mekanik ve kozmetik anlamda diri gerçekten, yeter ki diri kalmaya devam etsinChicago'ya mı taşındınız? Hayırlı olsun Amerika ve Illinois standartlarına göre oldukça diri duruyor pas vs yok
Geçmiş olsun hocam.Ekli dosyayı görüntüle 45314Ekli dosyayı görüntüle 45315
dağıldık ama,
tekrar toparlandık
Geçmiş olsun hocam.
Allah beterinden korusun.
çok sağolun teşekkür ederim.@EOK Çok geçmiş olsun, arabadır toparlanır. Canınız daha önemli boşverin.