POV fotoğraflar da bu gruba dahil oluyor sanırım. Paylaşmak istedim
Son düzenleme:
POV fotoğraflar da bu gruba dahil oluyor sanırım. Paylaşmak istedim
Araç sizdeyken dsg ile ilgili sorun yaşamış mıydınız?POV fotoğraflar da bu gruba dahil oluyor sanırım. Paylaşmak istedim
Ekli dosyayı görüntüle 47558
kapıdaki jant telefondan kaynaklı öyle duruyor galiba :dYav sen ne güzel bir şeysin ya benim olduğuna hâlâ inanamıyorum. Bu arada koyu renk araba kullanma zorluğuna 2 yıl sonra tekrar başladık… 10 gün oldu leş gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 47603
Bayinin içinden çektim içerdeki arabanın camdan yansımasıkapıdaki jant telefondan kaynaklı öyle duruyor galiba :d
Bu yaşta helal olsun gerçektenYav sen ne güzel bir şeysin ya benim olduğuna hâlâ inanamıyorum. Bu arada koyu renk araba kullanma zorluğuna 2 yıl sonra tekrar başladık… 10 gün oldu leş gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 47603
Geçmiş olsun kardeşimEkli dosyayı görüntüle 47607
Şöyle bir sürpriz olmuş , trafiğe kapalı alanda (otopark) annem kullanmış, babamın yanlış yönlendirmesi sonucu olduğu söyleniyor )
Kaskodan yaptıralım diyorum da babam cepten yaptırmaya yana
Wagon tercihi içinse sedan passatın kanserli kitlesi iyice soğutmuş olsa da ilk çıktığından beri sw olanı daha çok seviyordum, zaten genel olarak wagonları daha çok severimBu yaşta helal olsun gerçekten
Dedenin GSİ'ı candır...
Yazısı benim tabirimle "leş gibi" duruyor bu arada , eski Passatlarda bulunan saat çok daha klas duruyordu.Başta saatin gidip Passat yazısının gelmesini çok yadırgadım ama ışıklı mışıklı gece güzel duruyor sanki Ekli dosyayı görüntüle 47629
Gece gazlarken 911 tribine sokuyorduYazısı benim tabirimle "leş gibi" duruyor bu arada , eski Passatlarda bulunan saat çok daha klas duruyordu.
Ihım ıhım ses kontroool ses kontrooolWagon tercihi içinse sedan passatın kanserli kitlesi iyice soğutmuş olsa da ilk çıktığından beri sw olanı daha çok seviyordum, zaten genel olarak wagonları daha çok severim
Yazısı benim tabirimle "leş gibi" duruyor bu arada , eski Passatlarda bulunan saat çok daha klas duruyordu.
Tamamen tercihe bağlı, saatin altındaki dörtlü,park sensörü vs butonlarının ve airbag ışığının olduğu siyah parça bence trim bütünlüğünü bozduğu için göz tırmalıyor gibi geliyor bana da, ha çokomelli mi, değil sürerken görmüyorum bile gece çekti sadeceEkli dosyayı görüntüle 47631
Bence de saat çok daha şıktı, çok daha pahalı duruyor passat yazısına göre.
Duyisin demii, ZaZa bu da bi seçim biçimiIhım ıhım ses kontroool ses kontroool