Geçmiş olsun hocam, şanslıymışsınız.Sel götüren bir Zonguldak gününden.. Canımızı zor kurtardık kapalı otoparka kaçarak.
Ekli dosyayı görüntüle 47829
Ekli dosyayı görüntüle 47830
Geçmiş olsun hocam, şanslıymışsınız.Sel götüren bir Zonguldak gününden.. Canımızı zor kurtardık kapalı otoparka kaçarak.
Ekli dosyayı görüntüle 47829
Ekli dosyayı görüntüle 47830
Teşekkürler hocam. Birçok araba zarar gördü ben zar zor attım kendimi kapalı otoparka. Ucuz atlattık.Geçmiş olsun hocam, şanslıymışsınız.
Valla şanslıymışsınız hocam, umarım diğer araç sahiplerinin zararları büyük değildir.Teşekkürler hocam. Birçok araba zarar gördü ben zar zor attım kendimi kapalı otoparka. Ucuz atlattık.
Bir kız arkadasin arabası yalan oldu suyun içinde kalıp. Muhtemelen elektrik arızası oluştu.Valla şanslıymışsınız hocam, umarım diğer araç sahiplerinin zararları büyük değildir.
Tam da birkan abinin jazz videosunu izliyordum, tam oldu bu fotoğrafla beraber.
aras dinçer görmesin hocamBaştan söyleyeyim İki arabalık yeri ortalamadım, öyle durumlara sinir olurum burası otoparkın en ücra köşesi ve çizgileri yanlış çizilen bir noktası, boy olarak 1.5 arabalık, bir araba normal park etse bile ikinci giremiyor yani, ayrıca karşıdan da gördüğünüz gibi otopark boş. Yine boş otoparkta en ücra köşeye bir yere park ettim
Belki çoğu kişi dikkat bile etmeyecekti nasıl park ettiğime ama Sosyal medyada paylaşım yapmaya başladıktan sonra o kadar ufak tefek şeylere takılan her şeye kulp takan insan gördüm ki her şeyi tek tek en ufak detayına kadar anlatmadan rahat edemiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 47847
3000 arabalık Otoparkın hangi ücra köşesinde olduğunu bulabilirse görebilir biz hep böyle dünyalılardan tiksiniyorum parkı yapıyoruz diğer VAGcılar biraz farklı olabiliraras dinçer görmesin hocam
Maşallah, çok güzelmiş, çok diri duruyor.
Teşekkür ederim,evet piyasadaki s40 lara göre diri durduğu doğrudur buda 3.sahibi ben olduğum için olabilir çok el değiştirmemiş bir s40Maşallah, çok güzelmiş, çok diri duruyor.
Temizken tasarımı değişiyor sanki arabanın, ilginç.
Renkten mi kamera açısından mı bilmiyorum ama hakikaten temizken farklı duruyorTemizken tasarımı değişiyor sanki arabanın, ilginç.