Evet, biraz öyle oldu, şimdi ara sıra ilanlara bakıyorum da eğer temiz hesaplı E36 ia düşerse diye de pek yok malesef şu ana kadar 1 tane düştü onda da bizimkiler ikna olmadı, ülke ekonomisi düzelene kadar Clio ile devam şimdilik.@Mt.Akina Nasıl kıymış o arabaya be Sana da söylemiştim çok temiz güzel arabaydı değerini bilir İnşallah diye de işte maalesef bilememiş alan arkadaş...
İa derken? Otomatik ne gerek var mıEvet, biraz öyle oldu, şimdi ara sıra ilanlara bakıyorum da eğer temiz hesaplı E36 ia düşerse diye de pek yok malesef şu ana kadar 1 tane düştü onda da bizimkiler ikna olmadı, ülke ekonomisi düzelene kadar Clio ile devam şimdilik.
Sana güzel bir e46 318 ti almak lazım, senin gönlünde yatan araba o asılEvet, biraz öyle oldu, şimdi ara sıra ilanlara bakıyorum da eğer temiz hesaplı E36 ia düşerse diye de pek yok malesef şu ana kadar 1 tane düştü onda da bizimkiler ikna olmadı, ülke ekonomisi düzelene kadar Clio ile devam şimdilik.
Yok ailenin kullandığı araç otomatik olması gerekiyor, ehliyetli sürücü sayısı fazla mesela E46'da otomatikti.Hali hazırdaki araç(Clio) manuel yalnız.İa derken? Otomatik ne gerek var mı
Eyvallah, @Ugur bakacak paraya sahip olursam düşünmüyor değilim aksi takdirde çok zor.Sana güzel bir e46 318 ti almak lazım, senin gönlünde yatan araba o asıl
Ama bunun bahanesi tam olarak bu değil bence, bahsettiğimiz arabalar efsane temizlikte olan arabalar yani saklanması özenilmesi gereken arabalar. Ben mesela o kadar temiz araba almam, garajım yok. Hali hazırda tüpü takılmış düzgün güzel bir araba alınabilir veya sonradan tüp takılabilir ancak bu bahsettiğimiz araba gibi efsane temizlikteki arabalara takılmamalı diye düşünüyorum.Valla ben lpg taktıranlara kızmıyorum. Adam ucu ucuna o arabayı alıyor yakıtını da koyamayacak lpg taktırıp kullandın yani. Şimdi diyeceksizniz e almasın o zaman ama bir kere dünyaya geliyoruz işte nabıcan arabayı da mı götürcen işte. Ama mavi sis air fln bunlar enteresan şeyler
Hor kullanılma için mi dediniz tam anlayamadım yalnız GM4 ileri otomatik şanzımanları var çoğunda hatta bu şanzımanlar ek olarak makyajsız E46'larda da sık sık kullanılan tork konvertörlü şanzıman .E34 E36 otomatikten ben korkardım açıkçası
Çok doğru konuştun abi yaww. Bazıları da benzinde kullanacam diye çırpınıyor bakımları aksatıyor ve ben de onu sevmiyorum.Ama bunun bahanesi tam olarak bu değil bence, bahsettiğimiz arabalar efsane temizlikte olan arabalar yani saklanması özenilmesi gereken arabalar. Ben mesela o kadar temiz araba almam, garajım yok. Hali hazırda tüpü takılmış düzgün güzel bir araba alınabilir veya sonradan tüp takılabilir ancak bu bahsettiğimiz araba gibi efsane temizlikteki arabalara takılmamalı diye düşünüyorum.
Doktorum bizimkiler belediye çukuru oluyor o halde .gamzeler
Böyle araba satilir mi ?Önceki aracımız.
Böyle araba satilir mi ?
satilir , evet e350cdi w212 almak için satilir .
Dikkatinizi çekerim w213 demedim çünkü o ruhu taşimiyor . w212nin de makyajsiz (kedi gözlü) olani makbüldür .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorma hocam bende de durum aynı, benim de ilk arabam Yalnız ben kirletip çektim.biraz çok fotoğraf koyuyorum ama ne yapayım ilk arabam.. havalar fena değildi bugün gidip ufaktan bir yıkayayım dedim, bir de makineyi çıkarıp onunla çektim. bence sonuç güzel.
...