Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz


  • Kullanılan toplam oy
    689
9mGdZO.jpg
 
p6EDBm.jpg

Bu da bizim emektar Connect. Babamın arabası benim de çok sevdiğim bir araç 1.8 110luk 2008 model zamanında sıfır almıştık 10 sene olmuş alalı şükür kazası belası yok, 100bin km'yi geçti yeni. Aile aracı olarak kullanıyoruz biz tabi, hafif ticarilerde üstüne tanımayacağım bir araç.
 
@denizyenilmez_ dediğin kadar da çok fazla bakıma veya toplanmaya ihtiyacı yokmuş gibi duruyor.o_OGaraj kısmına konu açarsan konuşuruz bol bol yanlıyor mu bu arada?:D:pHadi hadi.:p;)
Şanzıman her viteste ayrı şarkı söylüyor. Koltuk döşemeleri çok sikinti, kapı döşemeleri rezil durumda, taban halısı ve bagaj halısı değişecek rezil durumda, tavan döşemesi keyfime göre değişecek siyah alkantara tarzı olacak, kapılara ayar yapılacak, gösterge ışıkları çok zayıf onlar değişecek, ön göğüs ve orta konsol değişecek veya onarılacak, fren westinghouse veya merkezi tamir olacak ya da değişecek şuan fren yok, debriyaj sıkıntı çıkarıyor birden salıyor zor sürüyorum, direksiyon altı döşemesi sarkiyor o değişecek veya onaracaz, bugün koltukların üstündeki tahta çıtaları söktük yarın zımpara vernik falan yapacaz. Baya bi iş var sanıyordum ki dosemeci 3 gün işimiz var hallederiz dedi. Bugün bu oh çektim yani. Babama ışıkta bekliyoruz dedim eve dönen bi kavşak var yaptıralım da burda bir iki döneyim dedim. Olum yaptirinca dönme şimdi nabarsan yap dedi. Yok dedim debriyaj fren şanzıman sıkıntı kırar dokerim. iyi yaptirinca dön dedi o da bi mutlu etti beni :D muayene sigorta işi var ehliyet işi var. Dosemecide en az 1 ay diyodum 3 gün işi var malzeme al sen yeter dedi. Bakacaz yazın
 

Orta konsol berbat halde.


Bu da ikimizin böyle bir fotoğrafı kalsın burda :D
Adam olacak hissediyorum yahu kaporta da çok aşırı ofsayt bir durum yok yaşına göre normal içerisi de ufak ufak olur.Babaya bak bee.:DDeli projeler gelir yeter ki zaman emek ve biraz da para olsun bana sorarsan tamamen orijinal toplamana gerek yok hayati öneme sahip yürür sistemleri yaptırsan yeter iç kozmetiği yavaş yavaş halledersin.:)Kolay gelsin.;)Otomobil üretimleri 2010'dan önce sonlandırılmalıydı her yer elektronik şimdiki araçlarda.:)
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: denizyenilmez_