Geçmiş olsun, peki vuran taraftan karşısı suçluysa tutanakla birlikte hasar gören kısmın ppf parasını alabiliyor musunuz ?Giriş:
Ekli dosyayı görüntüle 48236
Gelişme:
Ekli dosyayı görüntüle 48237
Sonuç:
- Yine kaplama sayesinde 1 ufak göçük ile yırttık . Haftaya kaplama değişimi ve göçük düzeltme sonrası paylaşırım. Yemin ediyorum arabayı komple kaplatmak yaptığım en mantıklıca yatırım oldu şu 1 sene içinde. Yoksa şuan 0 suçlu olmama rağmen ön tampon ve sol ön-arka kapı boyalı olacaktı.
Hayır ne yazık ki iş resmiyete döküldüğünde ppf parasını kasko karşılamıyor. İşin tek kötü tarafı o. Ama genelde insanımızda küçük hasarlarda cepten yaptıralım refleksi olduğu için ve bu tarz hasarların tamiratı 5 bin tl civarı tuttuğu için karşılama konusunda sorun çıkarmadılar şuana kadar.Geçmiş olsun, peki vuran taraftan karşısı suçluysa tutanakla birlikte hasar gören kısmın ppf parasını alabiliyor musunuz ?
Çok geçmiş olsun. Aslında kasko poliçesi yenilenirken ppf ekletilebilir diye düşünüyorum. Zamanında sonradan takılan park sensörümü eklettiğimi bile hatırlıyorum.Hayır ne yazık ki iş resmiyete döküldüğünde ppf parasını kasko karşılamıyor. İşin tek kötü tarafı o. Ama genelde insanımızda küçük hasarlarda cepten yaptıralım refleksi olduğu için ve bu tarz hasarların tamiratı 5 bin tl civarı tuttuğu için karşılama konusunda sorun çıkarmadılar şuana kadar.
Teşekkür ederim hocam. Bunu sigortacımla konuşacağım . Yapılabiliyorsa ve saçma bir şekilde arttırmıyorsa ücreti ekletebilirim.Çok geçmiş olsun. Aslında kasko poliçesi yenilenirken ppf ekletilebilir diye düşünüyorum. Zamanında sonradan takılan park sensörümü eklettiğimi bile hatırlıyorum.
İki kapının ppf kaplaması 5bin tl mi tutmakta?Hayır ne yazık ki iş resmiyete döküldüğünde ppf parasını kasko karşılamıyor. İşin tek kötü tarafı o. Ama genelde insanımızda küçük hasarlarda cepten yaptıralım refleksi olduğu için ve bu tarz hasarların tamiratı 5 bin tl civarı tuttuğu için karşılama konusunda sorun çıkarmadılar şuana kadar.
Darbe sadece arka kapıya geldi. Daha önceki bir olayda ön kapınınki de değişmişti, ondan bahsetmiştim hocam.İki kapının ppf kaplaması 5bin tl mi tutmakta?
Anladım hocam, çok teşekkür ediyorum cevap için. Yine de uygun sayılır bence fiyat.Darbe sadece arka kapıya geldi. Daha önceki bir olayda ön kapınınki de değişmişti, ondan bahsetmiştim hocam.