Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    693
308.jpeg

Giriş:
WhatsApp Image 2024-11-14 at 14.15.16.jpeg

Gelişme:
WhatsApp Image 2024-11-09 at 19.49.30.jpeg

Sonuç:
- Yine kaplama sayesinde 1 ufak göçük ile yırttık 😄. Haftaya kaplama değişimi ve göçük düzeltme sonrası paylaşırım. Yemin ediyorum arabayı komple kaplatmak yaptığım en mantıklı yatırım oldu şu 1 sene içinde. Yoksa şuan 0 suçlu olmama rağmen ön tampon ve sol ön-arka kapı boyalı olacaktı.

Son düzenleme:
Giriş:
Ekli dosyayı görüntüle 48236

Gelişme:
Ekli dosyayı görüntüle 48237
Sonuç:
- Yine kaplama sayesinde 1 ufak göçük ile yırttık 😄. Haftaya kaplama değişimi ve göçük düzeltme sonrası paylaşırım. Yemin ediyorum arabayı komple kaplatmak yaptığım en mantıklıca yatırım oldu şu 1 sene içinde. Yoksa şuan 0 suçlu olmama rağmen ön tampon ve sol ön-arka kapı boyalı olacaktı.
Geçmiş olsun, peki vuran taraftan karşısı suçluysa tutanakla birlikte hasar gören kısmın ppf parasını alabiliyor musunuz ?

Geçmiş olsun, peki vuran taraftan karşısı suçluysa tutanakla birlikte hasar gören kısmın ppf parasını alabiliyor musunuz ?
Hayır ne yazık ki iş resmiyete döküldüğünde ppf parasını kasko karşılamıyor. İşin tek kötü tarafı o. Ama genelde insanımızda küçük hasarlarda cepten yaptıralım refleksi olduğu için ve bu tarz hasarların tamiratı 5 bin tl civarı tuttuğu için karşılama konusunda sorun çıkarmadılar şuana kadar.

Hayır ne yazık ki iş resmiyete döküldüğünde ppf parasını kasko karşılamıyor. İşin tek kötü tarafı o. Ama genelde insanımızda küçük hasarlarda cepten yaptıralım refleksi olduğu için ve bu tarz hasarların tamiratı 5 bin tl civarı tuttuğu için karşılama konusunda sorun çıkarmadılar şuana kadar.
Çok geçmiş olsun. Aslında kasko poliçesi yenilenirken ppf ekletilebilir diye düşünüyorum. Zamanında sonradan takılan park sensörümü eklettiğimi bile hatırlıyorum.

Çok geçmiş olsun. Aslında kasko poliçesi yenilenirken ppf ekletilebilir diye düşünüyorum. Zamanında sonradan takılan park sensörümü eklettiğimi bile hatırlıyorum.
Teşekkür ederim hocam. Bunu sigortacımla konuşacağım 👍. Yapılabiliyorsa ve saçma bir şekilde arttırmıyorsa ücreti ekletebilirim.

İki kapının ppf kaplaması 5bin tl mi tutmakta?

şehirli suv'cuk doğada

Konusunu açmadım aracın ama, 8 ayda 20.000 kilometre yol yaptık şehirler arası ve şehir içi.

Kısaca tecrübemi paylaşayım;
- sessizlik ve konfor anlamında gayet iyi, ses sistemi ortalama, koltuklar rahat, iç hacim geniş.
- rüzgar ve yol sesi biraz fazla, bagaj hacmi ufak. bardaklık az :)
- yakıtta ise uzun yolda 110 km üstü giderseniz 6.5-7.0 civarı, şehir içi 70-100 km hızla kullanılırsa 5.6 ları görüyor. 20.000 kilometre ortalaması 6.4 lt.

WhatsApp Görsel 2024-11-17 saat 18.04.12_21af41f6aaa.jpg

Son düzenleme: