Belli bir saatten sonra sallamamaya başlıyorlar normal karşılıyorum.Bizde de durum aşağı yukarı öyle.
Belli bir saatten sonra sallamamaya başlıyorlar normal karşılıyorum.Bizde de durum aşağı yukarı öyle.
Ben de benim arabanın dış görünüşüne sallardım. Bu akşam perişan spec çökmüş bir 1.7 kardeşini görünce şükrettim.
Ekli dosyayı görüntüle 12490
Düğüne geldikte yer sıkıntı olmadı..
Ekli dosyayı görüntüle 12507
Sizdeki bu hizli yanit olayi nedir?İ10 galiba bunun da girmedigi yer yok
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Trafikte veya internette, nerede görürsem göreyim şu allahın belalarını sinirlerim tepeme çıkıyor. Eminim bunları ortadan kaldırırsak tamamen tabii ki olmaz ama bazı bölgelerimizde trafik ile alakalı birçok sorunu çözebiliriz.Bu iki dolmuş yüzünden okuluma geç kaldım.Yarım saat şoförlerini aradım durdum son çare trafik polisini aradım sağolsunlar hemen yardımcı oldular. Bir de adam gelip bana tripleniyor.
Babamin bir anlık dalgınlığıyla olmuş kendisi iyi çok şükür. Sizce pert kaydı çıkar mı? Havayastığı açılmadı.Ekli dosyayı görüntüle 12433
detaysızda olsa ilk yıkamamız
Haydaaaaa Allah korumuş hocam çok büyük geçmiş olsun . Tavanda hasar olduğu için perte ayrılabilir. Çok ama çok büyük geçmiş olsun.Babamin bir anlık dalgınlığıyla olmuş kendisi iyi çok şükür. Sizce pert kaydı çıkar mı? Havayastığı açılmadı.
Teşekkürler. Düşük hızda olduğu için Allah korudu bişey olmadı çok şükür. Serviste ilk bakışta kaput,tavan,sol çamurluk,sol iki kapı ve ön cam değişimi diye yorumlamışlar. Sol iki kapı açılmıyor şöför cami kırık. Önce duvara oturduğu için karter koruma kırılmış alttada hasar olabilir. Birde araba ters durumdayken motoru kendi kendine stop etmiş babam içinden çıktığında araç 3-5 dk çalışir vaziyette kalmış. 4-5 gün içinde belli olur diyorlar.Haydaaaaa Allah korumuş hocam çok büyük geçmiş olsun . Tavanda hasar olduğu için perte ayrılabilir. Çok ama çok büyük geçmiş olsun.