Bizim köy
Bu da benden gelsin. Ayten'in fotoğrafının 1,5 km aşağısında
Bizim köy
Vectra çok güzelmiş.Bunlar da benden gelsin...Ekli dosyayı görüntüle 2876 Ekli dosyayı görüntüle 2877
Hocam aklımda 93 diye kalmış sormak lazım bildiğim kadarıyla bunlar makyajlı değil hatta farlar da çıtalı olanlardan değil eski bu bayaYalnııız, bu ince makyajlı. 94-96 model filan mı?
Hocam En son 92 modelleri bilirim, ondan sonra hangi yıl makhaj yedi tam hatırlayamıyorum ama aynalar sizin Passat görünümlüdeki gibi afilli oldu, yan kapılara çıtalar geldi. Bir de jant kapakları hafif değişti. Tofaş logosunun italik hale gelerek T olarak değiştiği makyajı diyorum. Çıtalı farlar son jenerasyon 1.4 şahinlerle filan geldi. Onlar çok sonra =)Hocam aklımda 93 diye kalmış sormak lazım bildiğim kadarıyla bunlar makyajlı değil hatta farlar da çıtalı olanlardan değil eski bu baya
Bi yengece bürünseydinizAnlık
Edit: Zenfone2 yoksa lamiya625 var
Hocam diri duruyor maşallah.
Anlık
Edit: Zenfone2 yoksa lamiya625 var
rahatladım ben valla.İstanbulda niye kar yok ulan!!!!
Cumartesi heryer bembeyaz olmalırahatladım ben valla.
sana yemın edıyorum aksam 2 haber kanalıda yenı yıla kar yagısı olmadan gırıyoruz dedı. onların yalancısıyımCumartesi heryer bembeyaz olmalı
Bi yengece bürünseydiniz
Hocam diri duruyor maşallah.
catıya dıkkat et uzerıne bısı dusmesın aman dıyorum bakDışardaki yağışı görüyosundur, sabaha 30-40 cmyi bulur 4 mevsim hankookla balkon altı takılsın bizim kocaman Zincirler hazır bi sıkıntı olursa takıp çıkarız dedik araba çıkmaz bu karda
Eyvallah Hacı abi motoru yürüyeni duruşu diri, marşpiyer ve kapı altlarında çürükler var onları halledersek daha iyi olur
Vectra çok güzel duruyor.Motor/donanım nedir?Bunlar da benden gelsin...Ekli dosyayı görüntüle 2876 Ekli dosyayı görüntüle 2877
Bende hep kar olacak diye gördüm yavsana yemın edıyorum aksam 2 haber kanalıda yenı yıla kar yagısı olmadan gırıyoruz dedı. onların yalancısıyım