Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    693
Bizim köy :)
Bu da benden gelsin. Ayten'in fotoğrafının 1,5 km aşağısında :)
upload_2016-12-27_23-16-22.png

Hocam aklımda 93 diye kalmış sormak lazım bildiğim kadarıyla bunlar makyajlı değil hatta farlar da çıtalı olanlardan değil eski bu baya
Hocam En son 92 modelleri bilirim, ondan sonra hangi yıl makhaj yedi tam hatırlayamıyorum ama aynalar sizin Passat görünümlüdeki gibi afilli oldu, yan kapılara çıtalar geldi. Bir de jant kapakları hafif değişti. Tofaş logosunun italik hale gelerek T olarak değiştiği makyajı diyorum. Çıtalı farlar son jenerasyon 1.4 şahinlerle filan geldi. Onlar çok sonra =)

Bi yengece bürünseydiniz:D

Dışardaki yağışı görüyosundur, sabaha 30-40 cmyi bulur 4 mevsim hankookla balkon altı takılsın bizim kocaman :D :D Zincirler hazır bi sıkıntı olursa takıp çıkarız dedik araba çıkmaz bu karda :D

Hocam diri duruyor maşallah. :)

Eyvallah Hacı abi motoru yürüyeni duruşu diri, marşpiyer ve kapı altlarında çürükler var onları halledersek daha iyi olur :D

Dışardaki yağışı görüyosundur, sabaha 30-40 cmyi bulur 4 mevsim hankookla balkon altı takılsın bizim kocaman :D :D Zincirler hazır bi sıkıntı olursa takıp çıkarız dedik araba çıkmaz bu karda :D

Eyvallah Hacı abi motoru yürüyeni duruşu diri, marşpiyer ve kapı altlarında çürükler var onları halledersek daha iyi olur :D
catıya dıkkat et uzerıne bısı dusmesın aman dıyorum bak