Ceyhun bu giuletta nin yerine mi geldi ? Hayırlı olsun
Yok bu babamın şirket aracı. Makam araçları artık Passat yerine Golf oldu ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı.Ceyhun bu giuletta nin yerine mi geldi ? Hayırlı olsun
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık yazılımlı TDI'ları hothatch sayabiliriz ülkede
maalesef, bence çoktan sayılmaya başlandı... keşke 2.0 tdi fr olsaydı benimki de, o zaman hothatch olurdu.Artık yazılımlı TDI'ları hothatch sayabiliriz ülkede
radyatörün üstündeki metali boyatsan çok daha güzel olur. etiketler filan harika görünüyor
Hepsini ayarlayacam. Büyük ihtimal krom bulur takarim onuradyatörün üstündeki metali boyatsan çok daha güzel olur. etiketler filan harika görünüyor
Hocam i.hizliresim e gir oraya yükle forumlar için olan linki yapıştır burayaBu fotoğraf ları nasıl atıyosunuz arkadaşlar ben beceremedim
Fotoğrafın boyut yeterince küçükse mesaj yazdığımız bu kutunun sağ altında "Fotoğraf yükle" var, onu kullanarak da yükleyebilirsiniz. Aynı işlemi mesaj kutusu içerisine sürükle-bırak yöntemiyle de yapabilirsiniz.Bu fotoğraf ları nasıl atıyosunuz arkadaşlar ben beceremedim
B sınıfı buzdolaplarıB sınıfı bizden sorulur
Normalde bu kasa Fiesta’yı hiç sevmem. Bana eski Ka’yı hatırlatıyor. Ama senin araba bir başka göründü.
Çok sevdiğim bir arabadır. Ben küçükken vardı bizde açık mavi renkte çok severdim. Aynı şu araba gibiydi.Pek foto paylaşmayı sevmem ama yandan bi görüntüsünü ekleyeyim baharda coilleri taktıktan sonra before after yaparız
Yan ve tampon çıtalarını da siyah yapcam bu arada beyaz boğuyor
@alfhonso @Yasin Aygun siz de bakın la merak ediyodunuz
Ekli dosyayı görüntüle 2705
Fındık demek için sence de biraz iri değil miEkli dosyayı görüntüle 14445
Fındığımız ile Şimşek imiz. İlginç bir şekilde şuan 2 araba da aynı yakıyor