BOUN'da tek Gold Chrome CaddyEkli dosyayı görüntüle 15284
@Bedirhan sen fotoşopla rengiyle oynuyodun ya arabanın boş bi vaktinde yapsana şöyle apaçi bi şeyler
Fotoya çelik yeleksiz bakanın canı yanar üfff navigasyon>>rota belirle>>hedef>>gmg garageBOUN'da tek Gold Chrome Caddy
Ekli dosyayı görüntüle 15297
En son 4 ay önce açtım bilgisayarı o yüzden baya soğumuşuz, biraz kötü oldu şimdilik ilerleyen vakitte ısındıkça paylaşırım daha iyilerini
Eksiği tamamlayayım dedimBOUN'da tek Gold Chrome Caddy
Ekli dosyayı görüntüle 15297
En son 4 ay önce açtım bilgisayarı o yüzden baya soğumuşuz, biraz kötü oldu şimdilik ilerleyen vakitte ısındıkça paylaşırım daha iyilerini
Mustafa.E abimizin arabasını golden saten light pıttırı çıtırı kaplamayla kapladık.Ne çizilir ne üzülür bir malzeme tabi ona göre de pahalıydı.Mustafa abi üzülme ya ömürlük yaptık yaaa.3 günde teslim ettik.Doğru mu Mustafa abi? Evet neyse arkadaşlar bu arabamızda böyleydi.Türkiye de bizden iyi iş yapan yok kaslarım çok tatlı.Nasıl dar tişörtüm.Gel dayı seni az tiye alayım.Gel çalışanım az tokatliyim.Kapanış..Eksiği tamamlayayım dedim Ekli dosyayı görüntüle 15329
Hahahahahslajzjs ya çok güzel tam oturmuş elinize sağlıkEksiği tamamlayayım dedim Ekli dosyayı görüntüle 15329
Eksiği tamamlayayım dedim Ekli dosyayı görüntüle 15329
Aytemiz'in yasaklanan reklamı [emoji23]
Ne alacağınıza karar verdiniz mi?son bir resmimizi koyalim.
qq aldı benim bildiğimNe alacağınıza karar verdiniz mi?
Mazda 3 veya v40 düşünüyordu. Qasqai 0 km mi alındı?qq aldı benim bildiğim