Hocam daha önceden bir BMW sahibi olmuşsanız, onu unutmanız çok zor oluyor, ta ki bir başka BMW'yi alana kadar.Uykusuz gecelere ben de bir fotoğraf koyayım, sizi çok anlıyorum.Daha henüz o taa ki'ye ailecek ulaşamadık.Aracı sattığım için plakayı kapattım yeni sahibi belki kabul etmez.Arabaları seven birine gitsin çok istemiştim her yıl boya koruması yapılırdı her çarşanba 12-13 farklı bez peluş eldivenle yıkanır her pazar cilası yapılırdı.hiç üzülmedi fabrika verisi 11.2 olmasına rağmen hiç yorulmadan 8.7 ortalama tutturulmuştu.yağı 8 binde bir değişirdi lifte kaldırıp arada altını yıkatmışlığım bile vardı.buzdolabının üstünde resmî var iki tane çıktı aldım .birde tam unuttum derken dün rüyamda gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 15439 Ekli dosyayı görüntüle 15438
Sanırım bi bmw alıcam ya pejoyla takas makas bir yolunu bulucam.beni e90 da en çok cezbeden şey salt direksiyon zevkiydi.aşırı ağır bir direksiyonu vardı (bi toros değil tabiki)Hocam daha önceden bir BMW sahibi olmuşsanız, onu unutmanız çok zor oluyor, ta ki bir başka BMW'yi alana kadar.Uykusuz gecelere ben de bir fotoğraf koyayım, sizi çok anlıyorum.Daha henüz o taa ki'ye ailecek ulaşamadık.
İlk kasa 308 bakın hocam, onların direksiyonu da ağırdır. 1.6 e-hdi motorla az yakmaya devam edersiniz. Bende ki 1.6 vti dı (makyajsız kasa) aslında ama dizelde de değişeceğini sanmıyorum pek.Sanırım bi bmw alıcam ya pejoyla takas makas bir yolunu bulucam.beni e90 da en çok cezbeden şey salt direksiyon zevkiydi.aşırı ağır bir direksiyonu vardı (bi toros değil tabiki)
Yakıt gerçekten problem ise, bunu önermeyi sevmiyorum ama, 2000 model öncesi BMW'lerde kullanılan motorların hemen hepsinde demir döküm bloklar mevcut bu demir döküm bloklar LPG'ye de çok dayanıklılar.Ya da eski model BMW'leri ve LPG'li sistemleri bir kenara bırakıp kesenin ağzını açarak F20 116i kovalayabilirsiniz.Sanırım bi bmw alıcam ya pejoyla takas makas bir yolunu bulucam.beni e90 da en çok cezbeden şey salt direksiyon zevkiydi.aşırı ağır bir direksiyonu vardı (bi toros değil tabiki)
Herkes ağır diyo da o ağırlık normal bence, ben de hafif sevmiyom, belki bi kadın zorlanır park ederken falan ama alışırSanırım bi bmw alıcam ya pejoyla takas makas bir yolunu bulucam.beni e90 da en çok cezbeden şey salt direksiyon zevkiydi.aşırı ağır bir direksiyonu vardı (bi toros değil tabiki)
Park ederken zorluyor baya ya ama bencede alışılmıcak bi durum değil özellikle kullandıktan sonra yollarda o sürekli küfür ettiğim bmw sürücülerinin neden öyle kullandığını anlamıştım.gerçi malatyada bmw hevesim biraz ertelendi burdaki bir kaç arkadaşın servis bulma konusunda baya zorlanmasından sonra.Herkes ağır diyo da o ağırlık normal bence, ben de hafif sevmiyom, belki bi kadın zorlanır park ederken falan ama alışır
Teşekkürler çok. Aynen arka jantlar kesikli kaynaklı ofsetli bişeyler. Önler de ofsetli ama azTek kelimeyle ef-sa-ne görünüyor! Hiç sırıtmamış araçta, çok güzel oturmuş. Hafif alçak olabilse, hep bu şekilde kalsa çok iyi olurdu. Arka jantlar el yapımı ofset mi oluyor hocam?
Teşekkürler çok. Aynen arka jantlar kesikli kaynaklı ofsetli bişeyler. Önler de ofsetli ama az
2 3 gün önce 5 yıl lastik lafı duymak istemiyorum dedim. O lafımı yemem benRica ederim. Laguna 1 aracına yaptırmıştı bir arkadaşım, kaliteli yapıldığında cidden sorunsuz oluyorlarmış. Şaşırmıştım baya. Sorunsuz, keyifli sürüşlerin olsun.
Çok keyifli bir not: Şöyle biraz arkayı attırma videoları istiyoruz üzerinde bu jantlar varken.
2 3 gün önce 5 yıl lastik lafı duymak istemiyorum dedim. O lafımı yemem ben
1 hafta sonra 843773 tane video attı djshxhsGenelde hep bu amaçla tutuyoruz kendimizi, umarım dayanabilirsin.