Servis işcilik hariç 850 indirimli son fiyat verdi. Yetkili servis fiyati. Otomatik olanlarin 45000 km de bir degisiyor. Manualler 65000 km kadar dayanabiliyor.
1050 fiyata fiyat cekti servis...
Bu arada 2 balata 250 lira yani yanliş anlamisim servisi.
Garanti bozulmuyosa disarda yaptir bence cok pahali. Dun s.k 4 disk 4 balata + periyodik bakima daha az verdi clioda iscilik dahil
Recaro Sportsterlar da bayağı güzel bence. Para olursa ben de bunlardan taktırmak istiyorum.param olduğunda yapmak istediklerim
OZ Racing Superturismo
RECARO Pole Position
Coilover
ve beygir almak için komp kasnağı değiştirmek
bunlarda güzel ve daha rahatRecaro Sportsterlar da bayağı güzel bence. Para olursa ben de bunlardan taktırmak istiyorum.
![]()
Bunun dışında ön ve arka tampondaki çizikler yaptırılmalı. Rot ve balans ayarını bir türlü tutturamadılar, vakitsizlikten ona da gidemedim.
Kişisel zevk olarak da jant, coil, egzoz ve yazılım var. Tabii bunların hepsi için para lazım.
Canlı hiç görmedim öyle söyleyeyim ama çok şık duruyor, eminim çok güzel duracaktırihtiyaç değil ama aracın tüm modifiyelerini OEM parçalarla yapınca eksik kalan gözüme batan bi tek stoplar kaldı. Titanium X ve RS lerde bulunan şu ledli stoplardan bulmam lazım
![]()
Canlısı çok daha güzelCanlı hiç görmedim öyle söyleyeyim ama çok şık duruyor, eminim çok güzel duracaktır![]()
Kısaca evet kardeşim,Doğru başlık burasıdır diye düşünerek bir şey sormak istiyorum, kış lastikleri şahsi arabalara da zorunlu olacak mı bu kış?
Maddi olarak çoğu kişiyi zorlayacak bir durum ama bence iyi oldu. Kış lastiği şu ana kadar bir arabamızda kış lastiği kullandık sadece. Zorunlu olunca çoğu kişi almak zorunda kalacak ama kışın yaptığı kazayı düşününce en basitinden daha az para gidecektir lastiğe ki hayat taşıdığı konusuna bahsetmeye gerek bile yok.
Bölgelere göre bir uygulama yapılması lazım ki valilikler şehir içinde takılıp takılmayacağına karar verecekmiş. Onun haricinde misal bizim valilik takmayın dese bile biz takıyoruz. Çünkü her an kar yağabilir, uzun yola çıkabiliriz. Kış lastiğini zaten 5 senedir kullanıyoruz. Can ve mal güvenliği için şart kesinlikle.Maddi olarak çoğu kişiyi zorlayacak bir durum ama bence iyi oldu. Kış lastiği şu ana kadar bir arabamızda kış lastiği kullandık sadece. Zorunlu olunca çoğu kişi almak zorunda kalacak ama kışın yaptığı kazayı düşününce en basitinden daha az para gidecektir lastiğe ki hayat taşıdığı konusuna bahsetmeye gerek bile yok.