Sami'yi darlarız bekle deben aldığımdan beri periyodik bakım, benzin pompası lastik dısında masraf yapmadım ama vakti geliyor ağır bakımın

Sami'yi darlarız bekle deben aldığımdan beri periyodik bakım, benzin pompası lastik dısında masraf yapmadım ama vakti geliyor ağır bakımın
ahahah sami ertaş candırSami'yi darlarız bekle de![]()
2010 da cikan kasa ise doblo. Ön amortisor takozundan geliyodur abi sesbizim doblonun hidrolik direksiyonundan da garip garip sesler geliyor bakalım
Kaç para kaçacak bize acaba?
Onun haricinde maşallah bir sorunu yokhe birde clio'mun sağ stop lambası yanmıyor işin tuhafı bakım için gittiğim servisten çıktım eve geldim öyle patladı kendileri.. değiştir beni diye kendini gösteriyor ama iş,güç en kısa zamanda yaptıracağım ..
Vay abi sen nerelerdesin yav hiç forumda yoktun uzundur.2010 da cikan kasa ise doblo. Ön amortisor takozundan geliyodur abi ses
Yok 2012 model bizim ki direksiyondaki ses hariç alt takımda bir şey yok çok sukur dostum2010 da cikan kasa ise doblo. Ön amortisor takozundan geliyodur abi ses
O kaçak depodan değil kaçak saraydan abi yanlış biliyonYaptıramadığım masraflardan biri arabanın yakıt deposunda sorun var galiba kaçırıyo sanırım, haziranda 50 lirayla yarıya geliyodu mazot göstergesi şimdi çeyreğe anca ya
İyiymişYarın taktıracağım. Standart yaz lastikleri benim ebatlarda 120-150 arası değişirken Goodyear 4mevsim 175 lira![]()
ZahuahahauahauauahYaptıramadığım masraflardan biri arabanın yakıt deposunda sorun var galiba kaçırıyo sanırım, haziranda 50 lirayla yarıya geliyodu mazot göstergesi şimdi çeyreğe anca ya
Bence dizellerde normal ama @motorsinann daha iyi anlar.Arkadaşlar arabanın ilk çalıştırışta siyah duman atması normal mi yoksa servise mi gideyim araç dizel 1.5 dci grand scenic
Normal. Seyir halindeykende goruyorsan aynadan anormal. Carbon clean tedavisi iyi gelir, ama devamlilik ister.Arkadaşlar arabanın ilk çalıştırışta siyah duman atması normal mi yoksa servise mi gideyim araç dizel 1.5 dci grand scenic km:60.000
Teşekkürler @motorsinann abi ne diyorsun durumaBence dizellerde normal ama @motorsinann daha iyi anlar.
Yok sadece ilk çalıştırmada yani araç seyir halindeyken biraz zor çünkü egzoz iç tarafta gizli ama motor ısındıktan sonra gaza 3000 devire kadar yükleniyorum o zaman duman gelmiyor zaten soğuk havalarda aracı ilk çalıştırmada yapıyor birde gece 12 gibi -6 gösteriyordu derece aracı çalıştırdım duman benzinli arabadaki gibi ısınana kadar çıkmıştı bu normal mi kusura bakmayın yeni konu açmamal için buraya yazdımNormal. Seyir halindeykende goruyorsan aynadan anormal. Carbon clean tedavisi iyi gelir, ama devamlilik ister.
Normal o da. Once beyaz, sonra siyah atmaya baslar, sonra da normale doner. Downshiftle gaza oturunca cikmiyorsa duman sorun yok benceYok sadece ilk çalıştırmada yani araç seyir halindeyken biraz zor çünkü egzoz iç tarafta gizli ama motor ısındıktan sonra gaza 3000 devire kadar yükleniyorum o zaman duman gelmiyor zaten soğuk havalarda aracı ilk çalıştırmada yapıyor birde gece 12 gibi -6 gösteriyordu derece aracı çalıştırdım duman benzinli arabadaki gibi ısınana kadar çıkmıştı bu normal mi kusura bakmayın yeni konu açmamal için buraya yazdım
Hmm teşekürler bir an korkmuştumNormal o da. Once beyaz, sonra siyah atmaya baslar, sonra da normale doner. Downshiftle gaza oturunca cikmiyorsa duman sorun yok bence
Arada giriyorum kardesim buralardayimVay abi sen nerelerdesin yav hiç forumda yoktun uzundur.