Arabanızın, yaptıramadığınız masrafları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para olmadığından değilde uğraşacak vakit olmadığından ön-arka nikelajli Ascona B tamponu getirtecektim.e- bay dan alabilsek yedek parça stoğu yapacağım.

Yılbaşında bakımı var para vermek istemiyorum çünkü yattığı yerden para yiyor 600₺ vergi yedi km 6000 yaptırmaya gönlüm yok

1) DSG vuruntu yapmaya başladı yaza kadar idare eder sanırım
2) EGR, DPF iptali ve Yazılım nisan ayında yaptırmayı planlıyorum
3) 2 adet ContiPremiumContact lastik
4) Spor Yay
5) Led iç aydınlatma ve 2 tane güzel halojen ampül
6) Ön arka tampon ve sağ arka kapı boyanacak

Şimdilik bu kadar bütçeyi arttırırsam 17"lik Jant ve hybrid turbo yapmayıda düşünüyorum
@istanbul viaport Kipa'da 3 lt lik antifirizli cam suyu 5 tl idi

Arabada paspas yok la paspas:DHavuzlu paspas alamıyoz halılarla duruyor:)Bakıma 7000 km var daha.Silecek suyu filan da var allaha şükür.Bi de mazot eksik:)

Arabada paspas yok la paspas:DHavuzlu paspas alamıyoz halılarla duruyor:)Bakıma 7000 km var daha.Silecek suyu filan da var allaha şükür.Bi de mazot eksik:)
Ben bu kış kışlık kauçukları koymayacağım. Sıdkım sıyrıldı, yetkili servis universal paspas koymuş. Ne sağı solu var, ne markası modeli var. Halı paspaslarımı eskiteceğim bu kış.

1- mtv
2- muayene
3- 10.000 km bakımı geldi
4- 100.000 kmyi geçti ağır bakımada girmesi gerekiyor
5- baskı balata bitti okeyi de döndü abi ayıp olmazsa ben kalkacam artık yeter diyor
6- kış lastiği
7- kaputta kapıda arabanın çeşitli yerlerinde vuruk ezik çizik var yaptırmam lazım
8- sağ arka amortisör miladını doldurdu hatta bütün amortisörlerin değişmesi lazım
9- komple bir yürüyenine bakılması lazım
10- son bakımda sadece fren balataları değişti disklerinde değişmesi lazım artık
daha ufak tefek bir şeyler çıkar ama aklıma gelen önemli ve maliyetli olanlar bunlar o yüzden bu hafta içi arabayı komple güzelce yıkatıp temizletecem üzerine branda çekip yatıracam arabayı kalsın öyle para olunca yaptırırım

Benimde kabarık bi listem var
1) baski balata değişimi
2) sanzimanla motor arasındaki o keçede degisecek
3)yıllık bakım
4)rot balans ayarı
5)ön arka 4 lastik 2 arka idare eder aslında
6)philipsin o forumda konuşulan farindan alıyım diyorum
7)arabada iki torpido var usttekine birinin bacağı degince ses yapiyo onu çözmek lazım
Aksesuar olarak
Cam filmi
android işletimli multimedia

Son düzenleme:
Benimde kabarık bi listem var
1) baski balata değişimi
2) sanzimanla motor arasındaki o keçede degisecek
3)yıllık bakım
4)rot balans ayarı
5)ön arka 4 lastik 2 arka idare eder aslında
6)philipsin o forumda konuşulan farindan alıyım diyorum
7)arabada iki torpido var usttekine birinin bacağı degince ses yapiyo onu çözmek lazım
Aksesuar olarak
Cam filmi
android işletimli multimedia
kış mevsiminde sarı farlarınızla devam edin yoksa yağmurda karda hiç bir şey göremezsiniz bende güzel bi tane ampül alacam ama yazın gelmesini bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...