Silecek suyum bittti bitecek, antifirizli silecek suyu almalıyım, kaç para acaba.![]()
Bimde 5 litresi 5₺ -22 dereceye kadar buz tutmuyor yazıyor üstündeSilecek suyum bittti bitecek, antifirizli silecek suyu almalıyım, kaç para acaba.![]()
Kağıt/karton bişey ser ağam içim elvermez binemem benArabada paspas yok la paspasHavuzlu paspas alamıyoz halılarla duruyor
Bakıma 7000 km var daha.Silecek suyu filan da var allaha şükür.Bi de mazot eksik
![]()
Halı gibi olanlar var onlar da çamurlandı baya paspas hediye edene hardcore dua ederim bu fırsatı kaçırmayınKağıt/karton bişey ser ağam içim elvermez binemem ben
Ben bu kış kışlık kauçukları koymayacağım. Sıdkım sıyrıldı, yetkili servis universal paspas koymuş. Ne sağı solu var, ne markası modeli var. Halı paspaslarımı eskiteceğim bu kış.Arabada paspas yok la paspasHavuzlu paspas alamıyoz halılarla duruyor
Bakıma 7000 km var daha.Silecek suyu filan da var allaha şükür.Bi de mazot eksik
![]()
Halı gibi olanlar var onlar da çamurlandı baya paspas hediye edene hardcore dua ederim bu fırsatı kaçırmayın![]()
Valla ederim kardeş. Sizin arabaya uyacaksa ederim.Ben bu kış kışlık kauçukları koymayacağım. Sıdkım sıyrıldı, yetkili servis universal paspas koymuş. Ne sağı solu var, ne markası modeli var. Halı paspaslarımı eskiteceğim bu kış.
Hangi opel bayisi verdi paspasıValla ederim kardeş. Sizin arabaya uyacaksa ederim.
İstanbul'da Ek-Can'ı mumla arayacağın Opel servisleri var.Hangi opel bayisi verdi paspasıEk-Can verdiyse berbat bi paspas vermesi normaldir
![]()
Sor muhtarınaKavurma bişi sorabilir miyim
kış mevsiminde sarı farlarınızla devam edin yoksa yağmurda karda hiç bir şey göremezsiniz bende güzel bi tane ampül alacam ama yazın gelmesini bekliyorumBenimde kabarık bi listem var
1) baski balata değişimi
2) sanzimanla motor arasındaki o keçede degisecek
3)yıllık bakım
4)rot balans ayarı
5)ön arka 4 lastik 2 arka idare eder aslında
6)philipsin o forumda konuşulan farindan alıyım diyorum
7)arabada iki torpido var usttekine birinin bacağı degince ses yapiyo onu çözmek lazım
Aksesuar olarak
Cam filmi
android işletimli multimedia
Sor muhtarına