342 km nin ne kadar İstanbul trafiği bilgi göremedim.Karma olarak düşündüm çok geldiLpg ve İstanbul trafiğini düşünürsek gayet normal
342 km nin ne kadar İstanbul trafiği bilgi göremedim.Karma olarak düşündüm çok geldiLpg ve İstanbul trafiğini düşünürsek gayet normal
Lpg de genelde rakamsal olarak veri zaten yüksektir ama gazın kendisi ucuz olduğu için maliyeti düşük oluyor. Bu yüzden ülkemizin büyük bir çoğunluğu kaç kuruş yakıyor diye soruyor.342 km nin ne kadar İstanbul trafiği bilgi göremedim.Karma olarak düşündüm çok geldi
Bunları biliyorum.Hipermiling yapılıyorsa bu değerin daha düşük olması gerekir gibi düşünüyorum.Belki yanlış belki doğru 7,3 ; 1,0 atmosferik ve fabrikasyon lpg uyumlu motor için bana çok geliyor.Basılsa edilse amennahLpg de genelde rakamsal olarak veri zaten yüksektir ama gazın kendisi ucuz olduğu için maliyeti düşük oluyor. Bu yüzden ülkemizin büyük bir çoğunluğu kaç kuruş yakıyor diye soruyor.
Nasıl sürüldüğü hakkında bir bilgi yok. Her dk da hypermiling yapıldığını sanmıyorumBunları biliyorum.Hipermiling yapılıyorsa bu değerin daha düşük olması gerekir gibi düşünüyorum.Belki yanlış belki doğru 7,3 ; 1,0 atmosferik ve fabrikasyon lpg uyumlu motor için bana çok geliyor.Basılsa edilse amennah
Mesela ben hipermiling kastığımda 80 km de değerim 4,7/100 km idi.Klima vs açıktı hatta.Senin geçenlerde yaptığın hipermiling girişimininde de çok ilginç değerler ortaya çıktı.Berker abinin 4 litrelerle İzmir'e geldiğini biliyorum.Dediğin gibiyse; amennah dediğim gibiNasıl sürüldüğü hakkında bir bilgi yok. Her dk da hypermiling yapıldığını sanmıyorum![]()
Hipermiling yapmak içinde uygun trafik lazım aslında. İstesen de yapamayacağın zamanlar oluyor.Mesela ben hipermiling kastığımda 80 km de değerim 4,7/100 km idi.Klima vs açıktı hatta.Senin geçenlerde yaptığın hipermiling girişimininde de çok ilginç değerler ortaya çıktı.Berker abinin 4 litrelerle İzmir'e geldiğini biliyorum.Dediğin gibiyse; amennah dediğim gibi
Çok yakıyor ya 7,5 litre fazla o motora bişeyler yanlış gidiyor.Naçizane görüşüm bu
Mesela ben hipermiling kastığımda 80 km de değerim 4,7/100 km idi.Klima vs açıktı hatta.Senin geçenlerde yaptığın hipermiling girişimininde de çok ilginç değerler ortaya çıktı.Berker abinin 4 litrelerle İzmir'e geldiğini biliyorum.Dediğin gibiyse; amennah dediğim gibi
Nasıl sürüldüğü hakkında bir bilgi yok. Her dk da hypermiling yapıldığını sanmıyorum![]()
Hypermiling tdida yapılırMesela ben hipermiling kastığımda 80 km de değerim 4,7/100 km idi.Klima vs açıktı hatta.Senin geçenlerde yaptığın hipermiling girişimininde de çok ilginç değerler ortaya çıktı.Berker abinin 4 litrelerle İzmir'e geldiğini biliyorum.Dediğin gibiyse; amennah dediğim gibi
Acayip derecede kastım. Şehir içi ortalama 29km/h hızla 46 km'nin ortalaması 5.5 litreİçinde çıtır trafik ve biraz klima var. Tabi ki gazlama falan yok.