Şehir dediğim tokatOrtalama hız olmadan çok havada kalan bir tüketim hocam.

Şehir dediğim tokatOrtalama hız olmadan çok havada kalan bir tüketim hocam.
Bizim 2 yıldır pandeminin ilk başladığı dönemki boşluk haricinde 14-15 üstüne çıkmıyor ortalama hız, zonguldak kadar olmasa da rampalı memleket bura daŞehir içi 100 km'nin ortalaması 6.3 litre. Araç 100 km boyunca yürümüyordu, duruyordu. Ortalama hız 16 km/s. Bildiğimiz koşu hızı 16 km/s. Yazıyla on altı kilometre/saat. Yalnızca on altı kilometre/saat.
Beni sevdigimden ayiran sehirdir Zonguldak.. Dag bayir yollari, kisa mesafeleri, sacma sapan trafigi hep 1.5 ecoboost Mondeom ile aramizdaki engeldir. Bana dizeli reva goren vicdansiz bir sehirdir burasi. Yakacam bu sehri en sonundaBizim 2 yıldır pandeminin ilk başladığı dönemki boşluk haricinde 14-15 üstüne çıkmıyor ortalama hız, zonguldak kadar olmasa da rampalı memleket bura daBu vesileyle bi güncel atayım
1.4 fire egea sedan bu ortalama hızla 9 civarı yakıyor
1.3 karbüratörlü favorit 13-14 litre lpg yakıyor, favoritin rota şartları %70 egea gibi 14-15 ortalama hıza kadar düşecek şekilde trafik kalanı trafiksiz vakitlerde aynı yol
Vay anasını gerçi bende 9.5 ile geziyorum... Şehir iciFord Kuga 1.6 Ecoboost 182hp var. Standart kullanım şehir içi 10-13 arası yakıyorum. Biraz daha gaza dokunduğum zaman 15 görüyorum. Uzun yolda da 160 sabit İzmir-Aydın otobanda 17 yaktı![]()
Ford Kuga 1.6 Ecoboost 182hp var. Standart kullanım şehir içi 10-13 arası yakıyorum. Biraz daha gaza dokunduğum zaman 15 görüyorum. Uzun yolda da 160 sabit İzmir-Aydın otobanda 17 yaktı![]()