Benim 1.6 tdi passat benzer şartlarda 5.5 falan yakardı.Yeni nesil benzinli motorlar nispeten eski nesil 1.6 dizellerden daha verimli olabiliyor.
Benim 1.6 tdi passat benzer şartlarda 5.5 falan yakardı.Yeni nesil benzinli motorlar nispeten eski nesil 1.6 dizellerden daha verimli olabiliyor.
Bu da aynı yolun ters istikameti. İzmir Çanakkale yönü. Araç kiralık 1 aylık crossland 1.2 otomatik. Tüketimi bana çok yüksek geldi. Sürüşü aşırı konforsuz. Araç yolda çok geziyor.0 km audi a3 sedan 35 tfsi. Çanakkale’den İzmir’e getirdik. 2 yetişkin. Boş bagaj. Dönerken Ezine ve Ayvalık’a uğradık. Şehir içi de var. Yolun tamamı yağışlı. Rodaj ve ilk bakım sonrası daha da düşecektir.Ekli dosyayı görüntüle 48702
Gayet iyi.0 km audi a3 sedan 35 tfsi. Çanakkale’den İzmir’e getirdik. 2 yetişkin. Boş bagaj. Dönerken Ezine ve Ayvalık’a uğradık. Şehir içi de var. Yolun tamamı yağışlı. Rodaj ve ilk bakım sonrası daha da düşecektir.Ekli dosyayı görüntüle 48702
1.0 T-GDI DCT Kia Stonic ilk 273 km ortalamasıYeni nesil benzinli motorlar nispeten eski nesil 1.6 dizellerden daha verimli olabiliyor.
düzeltmeyi bulamadım. Sıfır şehir dışı kullanım yazmak istemiştim1.0 T-GDI DCT Kia Stonic ilk 273 km ortalaması
Full şehir içi kullanım+virajlı Karadeniz sahil yolu ve köy yolları. Sıfır şehir içi kullanım. İlk tüketim bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 48709
çok geldi bana sakin kullanım birdeEkli dosyayı görüntüle 48707
Full şehir içi sakin kullanım.
Araçla köye gittim bugün. Kula rampalarında kullandım. Hızdan fazla düşmeden vites düşerseniz hiçbir performans sorunu yok. Hızdan düştükten sonra ne kadar sürede toparlar orasını bilmiyorum.
Hindistandan hallice bir trafikte kullanılıyor. Haftasonu lanet ettiğim bir trafikti öyle diyeyim. Motorun tüketim konusunda bir iddiası yok evet ama, Salihli trafiği de lanet bir hal aldı maalesef.çok geldi bana sakin kullanım birde
Sakin demiş ama ortalama hıza baktığımızda çok yoğun trafik yemiş araç. Sedan kasa ile ankarada 9 litrenin altına inemiyoruz biz de trafik şartlarından dolayıçok geldi bana sakin kullanım birde
doğrudur ancak bilemedim bence taş çatlasa 7.5 8 yakmalıHindistandan hallice bir trafikte kullanılıyor. Haftasonu lanet ettiğim bir trafikti öyle diyeyim. Motorun tüketim konusunda bir iddiası yok evet ama, Salihli trafiği de lanet bir hal aldı maalesef.
Şehrin iki ucu arası mesafe 5km. Sağda solda habire karşına çıkan dörtlü yakan araçlar, yolun kenarına kafasına göre koyup gitmiş motorlar(yol da dar, tam iki arabalık olunca duran bir şey olduğu an seyreyle cümbüşü), seyir halinde mutlaka yaya geçidinde duruyorsun 1-2 dakika, yayanın geçmesini bekliyorsun vsvs. Gideceğin yere yürüme git daha iyi öyle bir şehir. Hem spor, hem de park yeri derdi yok.Sakin demiş ama ortalama hıza baktığımızda çok yoğun trafik yemiş araç. Sedan kasa ile ankarada 9 litrenin altına inemiyoruz biz de trafik şartlarından dolayı
16 km/h ortalama hıza çok normal benceçok geldi bana sakin kullanım birde
aynı koşulda 1.6 dizel astrayla 13 litreyi gördüm,Ekli dosyayı görüntüle 48707
Full şehir içi sakin kullanım.
Araçla köye gittim bugün. Kula rampalarında kullandım. Hızdan fazla düşmeden vites düşerseniz hiçbir performans sorunu yok. Hızdan düştükten sonra ne kadar sürede toparlar orasını bilmiyorum.
Ben Salihli trafiğine lanet ettim, her yerde arizona kertenkeleleri mevcut(keko motorlular). Babama allahtan sabır diliyorum, her gün bu trafiği çekiyor adam. Ben izban metro ikilisinde takıldığım için kafam rahat. Araba kullanmaktan soğutur insanı, öyle bir şehir.aynı koşulda 1.6 dizel astrayla 13 litreyi gördüm,
benzinli araca göre gayet iyi
geçen sene bayramda istanbuldan orduya gitmiştik, total mesafe 850km, trafikten dolayı 2 depo yakıt harcamıştık (130-140 litre),Ben Salihli trafiğine lanet ettim, her yerde arizona kertenkeleleri mevcut(keko motorlular). Babama allahtan sabır diliyorum, her gün bu trafiği çekiyor adam. Ben izban metro ikilisinde takıldığım için kafam rahat. Araba kullanmaktan soğutur insanı, öyle bir şehir.
Bizde bütün trafik ışıkları devre dışı bırakıldı, oluru olan yerlere kavşak yapıldı, da, işte. Yine de durum bu.geçen sene bayramda istanbuldan orduya gitmiştik, total mesafe 850km, trafikten dolayı 2 depo yakıt harcamıştık (130-140 litre),
başka bir zamanda 5kmlik yolu 50dkda anca geçmiştim,
nüfusa göre şehir dizaynı olmadığı için bu ızdırapları yaşıyoruz maalesef
İnsanımız kavşak kullanmayı bilmiyor ki, ışıkları kaldırmak çözüm olsun..Bizde bütün trafik ışıkları devre dışı bırakıldı, oluru olan yerlere kavşak yapıldı, da, işte. Yine de durum bu.
Bolu'da trafik lambaları kaldırılıyor şeklinde bir haber görmüştüm geçen hafta.Pilot illerde denemek lazım.İnsanımız kavşak kullanmayı bilmiyor ki, ışıkları kaldırmak çözüm olsun..
Arabalarını genel olarak hiç sevmiyorum ama vag'ın motorları gerçekten çok ekonomik, çok verimli. şuna bak, 1.6 gibi yakmış21” Audi A4 2.0TDI İstanbul-susurluk-torbalı-izmir-istanbul ortalaması. Hava yağmurluydu yağmurun olmadığı zamanda tempolu gidildi. Ekli dosyayı görüntüle 48778