Fiat Panda 2011 69hp, Polatlı-Ankara 110-130 arası hızlarda yolculuk. Karşılaştırma amaçlı denedim, clio aynı tempoda 7ye yakın yakıyor
şehir içinde km yapacağına uzun yolda yapsın daha iyi. Aldığımızda 1-2 yerinde trim sesi olan araba istanbul yolları sayesinde her noktadan trim sesi çıkarmaya başladı 30k kmdeEkli dosyayı görüntüle 54384
2. Köprü kullanılarak Kartal-İstanbul Havalimanı git gel ortalamalarım eğer 90-110 arası gidersem bu şekilde oluyor. İşim gereği sürekli aynı rotanın git gelini yapıyorum. Sürekli uzun yolda araba![]()
Valla hiç sorma. Özellikle bazı yollar sağlam alt takımı bozuyor maalesefşehir içinde km yapacağına uzun yolda yapsın daha iyi. Aldığımızda 1-2 yerinde trim sesi olan araba istanbul yolları sayesinde her noktadan trim sesi çıkarmaya başladı 30k kmde
Bas çeke gelmiyor otomatik şanzımanlar. Genel olarak bir çok türev otomatik şanzıman kullandım sabit hızda hız çok farketmezse tüketim artmıyor ama hız sürekli değişiyorsa verim kaybı manuele göre daha fazla oluyor.Clio 1.4 16v BVA ya sürekli gittiğim Ankara-Polatlı arası bi test daha yapıldı. Bu yolun iki yönünde de minimum rekorum 5.2lt/100km dün de çok abartmadan basa çeke geleyim dedim 7.9lt/100km yakmışız, öyle çok da basmadık normalden 20-30km/h üstler
genelde hep düşük devirde gitme eğiliminde oluyorlar, ara hızlanma için fazla gaza basıyorsun, gazdan ayağını çektiğin gibi devir düşüyor falan. Dengesiz kullanıma gelmiyor gerçekten.Bas çeke gelmiyor otomatik şanzımanlar. Genel olarak bir çok türev otomatik şanzıman kullandım sabit hızda hız çok farketmezse tüketim artmıyor ama hız sürekli değişiyorsa verim kaybı manuele göre daha fazla oluyor.
Bas çek fazla yapılacaksa vitesi sabitlemek hem kullanım konforu hem şanzıman ömrü açısından en iyisi, gerçi kullanım kılavuzunda da böyle yazıyor ama umursayan yok. :/genelde hep düşük devirde gitme eğiliminde oluyorlar, ara hızlanma için fazla gaza basıyorsun, gazdan ayağını çektiğin gibi devir düşüyor falan. Dengesiz kullanıma gelmiyor gerçekten.
Araba zaten 4 ileri 100 ün üstündeki hızlarda mecburen 3bin devir üstü, gidemiyor alt devirlerdegenelde hep düşük devirde gitme eğiliminde oluyorlar, ara hızlanma için fazla gaza basıyorsun, gazdan ayağını çektiğin gibi devir düşüyor falan. Dengesiz kullanıma gelmiyor gerçekten.
zaten sabit 4te gidiyor çok bi seçeneği yokBas çek fazla yapılacaksa vitesi sabitlemek hem kullanım konforu hem şanzıman ömrü açısından en iyisi, gerçi kullanım kılavuzunda da böyle yazıyor ama umursayan yok. :/
He ya geç kickdown yapıyorlar.. Yokuş var bir vites düşüreyim de 3000'e gelsin istiyorsun, olmuyor. LSPİ olsun diye özellikle yapmışlar sankigenelde hep düşük devirde gitme eğiliminde oluyorlar, ara hızlanma için fazla gaza basıyorsun, gazdan ayağını çektiğin gibi devir düşüyor falan. Dengesiz kullanıma gelmiyor gerçekten.
temde dilovası taraflarında özellikle spor moda alıyorum artık, D'de iken çok geç düşürüyor vitesi, boş yere yığılıyor araba. Sporda dolu dolu gidiyor hazırda beklediği için.He ya geç kickdown yapıyorlar.. Yokuş var bir vites düşüreyim de 3000'e gelsin istiyorsun, olmuyor. LSPİ olsun diye özellikle yapmışlar sanki![]()
1.4 mü 1.6 mı bir de şanzıman tipi nedir?Egea ile bayram turunda depo hesabı yaptım.
Tam depo ile (45 l) yaklaşık 700 km yol yaptım.Hız limitlerine uyarak ve şehiriçinde de normal kullanımla bu veriyi elde ettim.
45x64 TL= 2880 TL.Kmde 4 TL civarında tüketim sağlıyoruz.
1.6 Etorq1.4 mü 1.6 mı bir de şanzıman tipi nedir?
Şu an Accord CG8 1.8i LS oto LPG şehir içi ortalama 10lt/100km LPG yakıyor o da 2.8TL/km oluyor.