Son düzenleme:
Bu ekranı sonradan kodlamayla mı yaptınız?Ekli dosyayı görüntüle 54423
Bayram trafiği verisi.
Sakin ol. mazot 80. Müziğini aç. mazot 80. Sağdan sağdan akıt gitsin. mazot 80. S...tret.
hayır hocam standart ekran bu. kontak kapattığınızda kilitleyene kadar kalıyorBu ekranı sonradan kodlamayla mı yaptınız?
Özellikle cvtBas çeke gelmiyor otomatik şanzımanlar. Genel olarak bir çok türev otomatik şanzıman kullandım sabit hızda hız çok farketmezse tüketim artmıyor ama hız sürekli değişiyorsa verim kaybı manuele göre daha fazla oluyor.
Aynı kullanım ve hız verisi 1.0 TSI yakıt ortalaması 6.5 lt.Ekli dosyayı görüntüle 54423
Bayram trafiği verisi.
Sakin ol. mazot 80. Müziğini aç. mazot 80. Sağdan sağdan akıt gitsin. mazot 80. S...tret.
Aynı kullanım ve hız verisi 1.0 TSI yakıt ortalaması 6.5 lt.
1000 km'de ortalama 1200 tl fark eder. Tabi performanslı kullanımda daha da açılması cabası
Hem kullanım keyfi olarak hem yakıt tüketimi olarak VAG grubunda ve diğerlerinde dizel bana göre mantıklı. DSG, 1.0-1.5 TSI'larda, Euro 5 ve ilk jenerasyon Euro 6 motorlar kadar seri ve pürüzsüz çalışmıyor. TDI'ın torku sayesinde çok daha rafine yürüyor.
TDI'larda DPF&EGR sorunlarının aftermarket parçalarla basitçe giderilmesi de cabası.
Kesinlikle. 1.2 TSI çok daha verimli, rafine bir motordu. DSG ile tepkileri de güzeldi ancak 2017 sonrası DSG'ler ölü taklidi yapıyorTDI efsane bir motor gerçekten, katılıyorum. ben ilk jenerasyon 1.2 TSI da kullanmıştım, sağdan sağdan akayım senaryosunda kesinlikle sizinle aynı görüşte olmuyordu. o sigarasını yakar, benzinini içeceği kadar içer ona çok dokanmıycan öyle bi motordu. Bununla çok minimal gaz hareketleri ile istediğini alabiliyorsun, esnaf motor resmen seni anlayıp bi şekilde istediğini veriyor