aslında ort. hıza göre normal gibi, kadranla pompa verisi arasında fark var mı çok? Bide psikolojik km sınırı geçilmiş, 250'ye kadar yolu var artık1.6 TDI DSG Skoda Octavia
Çekmeköy --> Beylikdüzü --> Büyükçekmece tarafı --> Ataşehir --> Çekmeköy
Mall of her zaman ki gibi ciddi trafik, dönüşte de e5 üzerinde toriuma gelmeden inilen kısımda heralde bi 10 dakika ciddi dur kalk trafiğe takıldım.
Ekstra aman az yaksın diye kollamadım normal akışta trafiğin gerisinde kalmadan çoğu zaman özellikle e5 üzerinde mevcut trafikten hızlı akıtarak gerçekleşmiş bir sürüş.
KM arşa doğru emin adımlarla gidiyor200 olmadan ayrılıyorduk güya : D
Ekli dosyayı görüntüle 56564
Km başına tl olarak maliyet nedirIoniq 5 63 kW DVR, Bursa-Istanbul arası 1 saat feribotta klima çalıştı, 3 kişi full dolu bagajla geldik.
Ekli dosyayı görüntüle 56579
Söke-Bursa arası da 18 yaktı, 15-16 olsa iyi diyecektim ama şu halde bir Tesla değil. Yine de sudan ucuza götürüyor, 1100 TL şarj maliyetiyle geldik.
Yaklaşık 2 liraya geliyor.Km başına tl olarak maliyet nedir
1.2 tüplü i20 yakıtı ile bu performans, gayet iyiYaklaşık 2 liraya geliyor.
Şarj alınan yere göre de çok değişebiliyor, yolda 16 TL'ye de DC şarj var 9 TL'ye de, aradaki maliyet farkı asıl buradan çıkıyor. Sökede 12 TL'den, Susurlukta 11 TL'den şarjla bu maliyetler oluyor, 14-15 arası şarjla muhtemelen LPG ile kafa kafaya ya da bir tık daha pahalı hale gelecektir, bu da uzun yolda mantık sınırlarını zorluyor bana göre. En azından LPG ile şarj istasyonu mu bozuk, şarj hızı kaç, neresi daha ucuz, araba ile istasyon uyacak mı gibi dertler olmuyor ve 30 dk 90'a gelmesi için beklemiyorsun. Tabii bekleme mevzusu bir çok araçtan daha iyi, gerçekten 200 kW'lık istasyonda 15 dakikada 80'e gelmesi epey mutlu ediyor.1.2 tüplü i20 yakıtı ile bu performans, gayet iyi
Mikrodalga için süre çok uzun değil mi yaŞarj alınan yere göre de çok değişebiliyor, yolda 16 TL'ye de DC şarj var 9 TL'ye de, aradaki maliyet farkı asıl buradan çıkıyor. Sökede 12 TL'den, Susurlukta 11 TL'den şarjla bu maliyetler oluyor, 14-15 arası şarjla muhtemelen LPG ile kafa kafaya ya da bir tık daha pahalı hale gelecektir, bu da uzun yolda mantık sınırlarını zorluyor bana göre. En azından LPG ile şarj istasyonu mu bozuk, şarj hızı kaç, neresi daha ucuz, araba ile istasyon uyacak mı gibi dertler olmuyor ve 30 dk 90'a gelmesi için beklemiyorsun. Tabii bekleme mevzusu bir çok araçtan daha iyi, gerçekten 200 kW'lık istasyonda 15 dakikada 80'e gelmesi epey mutlu ediyor.
Mikrodalga için süre çok uzun değil mi yaşakası bir yana elektrikli arabalar gerçekten çok iyi tercihler ama şimdilik uzun yolculuklar yerine evde kullanmak evde şarj etmek mükemmel bedavaya araba kullanıyor gibi oluyor bir çok arkadaşımdan duyduğum bu benim kahve parasına arabayı şarj edip 1 ay kullanıyorlar
hatta geçenlerde hesaplamıştık km başına 55 kuruş falan yapıyordu yanılmıyorsam.