Arteon niye Passat kadar sevilmedi ? 1.5 TSİ'ı Test Ettik

alkın

Alkın Uslu
Panpa
1 Şub 2020
1,006
1
1,038
2,570
Ankara
Marka
BMW
Fiyat olarak pahalı olmasının yanı sıra bence Passat kadar ağırbaşlı tasarımının olmadığından dolayı tercih edilmiyor. D segmenti ülkemizde lüks segment sayıldığı için daha ağır tasarımlar tercih ediliyor. Passat, Superb gibi...
sportiflikle alakası olsa bmw 3 serisi ya da yeni audi a4’te satılmazdı. bence passat’tan daha pahalı olmasına rağmen tasarım harici ekstra çok bi özellik getirmiyor olması.
 

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Bence bizim millettimizi Passat a karşı aşırı bir sempati ve sevgisi var... (haksızlık etmeyelim bundan Doğuşun başarılı paket, motor-şanzıman seçimlerinin etkiside büyük!)

Bunu maalesef yurtdışına çıkınca daha iyi anladım ... yaklaşık 3 aydır Hollanda da ikamet ediyorum ... evet Golf var, Polo da görüyorum ... zaman zaman Tiguan da... ama Passat yok! ... İç hacim ve bagaj isteyen Golf Station alıyor... toplam gördüğüm Passat sayısı beş yoktur belki.. hani o kadar garip geldiki özellikle bakıyorum arabalara.. ..

Neyse, muhtemelen fiyatı Audi ve BMW lere değdiği ve içi, dışı kadar albenili olmadığı için satmadı Arteon
 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,645
2
9,531
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Bassat her zaman iyi satıldı ve satılacakta , özellikle doğuda evi olmayan adamda bassat varsa bassat böyle geldi böyle gider bana sorsan ne alırım Arteon mu bassat mı desen AstraJ 1.4T derim :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım