Kanka merakımdan soruyorum. Baban doğuşta mı çalışıyor . Fiyatlar gayette pahalı. Araba çok güzel olabilir ama içi passatla hala aynı. Ne makam aracı olabilir ne de bu fiyatlarla halk arabası. Maks yıl sonuna kadar 1.4 motoru getirdi getirdi getirmedi satamaz gibi.Ne bileyim genelde millet direk bilip bilmeden Doguş' a dalıyor ondan şeettim .
A4 ile A5'in içi biri biri ile aynı 3 Serisi ile 4 Serisinde de bu durum söz konusu. Ben demiyorum ki içi o fiyatı hak eder bana kalırsa D+ Coupe segmenti bu konuda hatalı ama komple segment böyle. Ayrıca rakiplere göre fiyatlar normal ben 420d X-Drive yerine 100.000TL daha az para verip denk donanım ve daha güçlü bir Arteon almayı tercih edebilirim çünkü her zaman Money Talks ha tabi bana kalırsa o paraya gider 1.6 G30 Luxury Line gırtlak dolu bir paket de düşünebilirim. Bide nerde çalışıyorsa çalışıyor kardeş sanane?Kanka merakımdan soruyorum. Baban doğuşta mı çalışıyor . Fiyatlar gayette pahalı. Araba çok güzel olabilir ama içi passatla hala aynı. Ne makam aracı olabilir ne de bu fiyatlarla halk arabası. Maks yıl sonuna kadar 1.4 motoru getirdi getirdi getirmedi satamaz gibi.
Babanın nerede çalıştığı sorusu mecazidi.A4 ile A5'in içi biri biri ile aynı 3 Serisi ile 4 Serisinde de bu durum söz konusu. Ben demiyorum ki içi o fiyatı hak eder bana kalırsa D+ Coupe segmenti bu konuda hatalı ama komple segment böyle. Ayrıca rakiplere göre fiyatlar normal ben 420d X-Drive yerine 100.000TL daha az para verip denk donanım ve daha güçlü bir Arteon almayı tercih edebilirim çünkü her zaman Money Talks ha tabi bana kalırsa o paraya gider 1.6 G30 Luxury Line gırtlak dolu bir paket de düşünebilirim. Bide nerde çalışıyorsa çalışıyor kardeş sanane?
Mantıklı bir yere konumlandırılırsa hb modeli çok daha fazla satış adedine ulaşacaktır diye düşünüyorum hb modelinin gırtlak modelini 250 ile 270 arasına konumlandırmalı sedan modelin gırtlagınıda 230 ile 250 arasında tutarlarsa passatı ve arteonun satışlarına deprem etkisi yapabilirler240'lik dizel unite cok cezbediyor beni. Belki arteon'a olmaz ama passat'in 240'ligina ufak bir yazilim uygulamasiyla hothatch avlar hale gelir. Sirf su motor yuzunden bile arteon kafami kurcalamiyor degil. Yakinda ecoblue adinda 240 veya biraz daha fazla gucle ford 2.0'lik dizel bir unite cikariyor. Bakalim vignale mondeo'da bu motor ile birlikte ki yuksek ihtimal 8 ya da 10 ileri yeni nesil sanzimanla fiyatlari ne olacak gorecegiz. O da premium modellere yakin hatta fazla fiyatlandirmayla gelebilir. Alissak iyi olacak bu fiyatlara.
Mondeo Vingnale dediğimiz model şu anda 320.000TL fiyat etiketine sahip ama ne hikmetse kimsenin çıtı çıkmıyor.Mantıklı bir yere konumlandırılırsa hb modeli çok daha fazla satış adedine ulaşacaktır diye düşünüyorum hb modelinin gırtlak modelini 250 ile 270 arasına konumlandırmalı sedan modelin gırtlagınıda 230 ile 250 arasında tutarlarsa passatı ve arteonun satışlarına deprem etkisi yapabilirler
Valla benim bunada çıtım çıkmaz 150binden sonra verdigim her kuruş uykumu kaçırır ben gidip bir arabaya 300 bin versem gece uyuyamam çizeceklermi çarpacaklarmı diye pamuklara sararım evin baş köşesine oturturum zira benden pahalıMondeo Vingnale dediğimiz model şu anda 320.000TL fiyat etiketine sahip ama ne hikmetse kimsenin çıtı çıkmıyor.
kimse almayacağı için ses çıkmamıştır kim napsın koltuğu farklı mondeo'yu ama arteon'a bu parayı verecek deliler %100 varMondeo Vingnale dediğimiz model şu anda 320.000TL fiyat etiketine sahip ama ne hikmetse kimsenin çıtı çıkmıyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...re-tur-oto-dan-mondeo-vignale-448237762/detaykimse almayacağı için ses çıkmamıştır kim napsın koltuğu farklı mondeo'yu ama arteon'a bu parayı verecek deliler %100 var