Ehliyet alıyımda bir, RX8 çekeceğim altıma direkt. Gerçi hoş böyle giderse en sonunda ehliyet vermekten vazgeçecekler bana ama
420 noldu ?
Ehliyet alıyımda bir, RX8 çekeceğim altıma direkt. Gerçi hoş böyle giderse en sonunda ehliyet vermekten vazgeçecekler bana ama
Gelir durumuma bağlı.420 noldu ?
Wv kim ya BMW'nin yanında zaten satış rakamları ortaya çıkarır kaç arteon 300bine satılır kaç tane 5 20i satılır ortaya çıkaryeni 520i fiyatlarını gördünüz mü ? vw bildiğin şey geçiyormuş bizle. vw fanboyları başlar karşılaştırmalara. vw 2.0 tdi desege arteon mu yoksa 520 i mi
Aslında 2. el değil araçlar daha gelmedi zaten görsellerde temsili galerici direk alıp satacak anlaşılan.İlk arteon ikinci ele düşmüş nasılsa 2. el araba 0 fiyatından pahalı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...egance-cam-tavan-plusgeri-gor-452394032/detay
Peki niye 7000 tl daha pahalı herhalde sıra beklemek istemeyenler içinAslında 2. el değil araçlar daha gelmedi zaten görsellerde temsili galerici direk alıp satacak anlaşılan.
Sunroof falan almış üstüne bide kar eklemiş ondan dolayı 7k yüksek tutmuştur zaten 2k falan indirecektir ciddi alıcıya bide Arteon'da sıra bekleyeceğini düşünmüyorum.Peki niye 7000 tl daha pahalı herhalde sıra beklemek istemeyenler için
Bagajı öyle bir çekmiş ki damperli kamyon gibiİlk arteon ikinci ele düşmüş nasılsa 2. el araba 0 fiyatından pahalı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...egance-cam-tavan-plusgeri-gor-452394032/detay
Beyazı bile güzel makinanın ama alanın kafasını merak ediyorumİlk arteon ikinci ele düşmüş nasılsa 2. el araba 0 fiyatından pahalı
1.6 motor değilde 2.0 A5 ve 2.0 4 Serisi ile karşılaştırınca fiyatlar ülkemizde 240 beygirlik versiyon için normal ama 150'lik kesinlikle pahalı olmuş hatta gelmese bile olur mesela Ingiltere'de 150'lik Arteon fiyatı yüzünden satılmayacak diye biliyorum. 1.6 motorlu rakiplere bakınca evet fiyat pahalı ama arada vergi farkı var bunuda hesap etmek lazım.Beyazı bile güzel makinanın ama alanın kafasını merak ediyorum
Fiyat nedir 240 hp olanın?1.6 motor değilde 2.0 A5 ve 2.0 4 Serisi ile karşılaştırınca fiyatlar ülkemizde 240 beygirlik versiyon için normal ama 150'lik kesinlikle pahalı olmuş hatta gelmese bile olur mesela Ingiltere'de 150'lik Arteon fiyatı yüzünden satılmayacak diye biliyorum. 1.6 motorlu rakiplere bakınca evet fiyat pahalı ama arada vergi farkı var bunuda hesap etmek lazım.
309.000TL fakat bayiler güzel indirimler yapabilirler ayıktırayım. R-Line ile Elegance paketin fiyatları aynı. Denk bir A5 Sportback 360.000 civarlarında 4 Serisi X-Drive ise 400.000 dolaylarında.Fiyat nedir 240 hp olanın?
Yalnız hala daha ucuza satılabilirmiş gibi geliyor.Acaba vw mi fiyatı yüksek tutuyor.Farkı biraz daha açsa halk da 240 hp e binsin mantığı yok burda:/309.000TL fakat bayiler güzel indirimler yapabilirler ayıktırayım. R-Line ile Elegance paketin fiyatları aynı. Denk bir A5 Sportback 360.000 civarlarında 4 Serisi X-Drive ise 400.000 dolaylarında.
Fiyatın Doguş'dan ziyade Almanya ile alakası var. Fiyatlara bakarsan araç diğer ülkelerde de görece olarak beklentiden pahalı.Yalnız hala daha ucuza satılabilirmiş gibi geliyor.Acaba vw mi fiyatı yüksek tutuyor.Farkı biraz daha açsa halk da 240 hp e binsin mantığı yok burda:/
VW dedim zaten doğuş satamıyacağı fiyata zaten koymak istemezFiyatın Doguş'dan ziyade Almanya ile alakası var. Fiyatlara bakarsan araç diğer ülkelerde de görece olarak beklentiden pahalı.
Ne bileyim genelde millet direk bilip bilmeden Doguş' a dalıyor ondan şeettim .VW dedim zaten doğuş satamıyacağı fiyata zaten koymak istemez