Arteon Türkiye yollarında!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni 520i fiyatlarını gördünüz mü ? vw bildiğin şey geçiyormuş bizle. vw fanboyları başlar karşılaştırmalara. vw 2.0 tdi desege arteon mu yoksa 520 i mi

Beyazı bile güzel makinanın ama alanın kafasını merak ediyorum
1.6 motor değilde 2.0 A5 ve 2.0 4 Serisi ile karşılaştırınca fiyatlar ülkemizde 240 beygirlik versiyon için normal ama 150'lik kesinlikle pahalı olmuş hatta gelmese bile olur mesela Ingiltere'de 150'lik Arteon fiyatı yüzünden satılmayacak diye biliyorum. 1.6 motorlu rakiplere bakınca evet fiyat pahalı ama arada vergi farkı var bunuda hesap etmek lazım.

240'lik dizel unite cok cezbediyor beni. Belki arteon'a olmaz ama passat'in 240'ligina ufak bir yazilim uygulamasiyla hothatch avlar hale gelir. Sirf su motor yuzunden bile arteon kafami kurcalamiyor degil. Yakinda ecoblue adinda 240 veya biraz daha fazla gucle ford 2.0'lik dizel bir unite cikariyor. Bakalim vignale mondeo'da bu motor ile birlikte ki yuksek ihtimal 8 ya da 10 ileri yeni nesil sanzimanla fiyatlari ne olacak gorecegiz. O da premium modellere yakin hatta fazla fiyatlandirmayla gelebilir. Alissak iyi olacak bu fiyatlara.

Son düzenleme:
1.6 motor değilde 2.0 A5 ve 2.0 4 Serisi ile karşılaştırınca fiyatlar ülkemizde 240 beygirlik versiyon için normal ama 150'lik kesinlikle pahalı olmuş hatta gelmese bile olur mesela Ingiltere'de 150'lik Arteon fiyatı yüzünden satılmayacak diye biliyorum. 1.6 motorlu rakiplere bakınca evet fiyat pahalı ama arada vergi farkı var bunuda hesap etmek lazım.
Fiyat nedir 240 hp olanın?

309.000TL fakat bayiler güzel indirimler yapabilirler ayıktırayım. R-Line ile Elegance paketin fiyatları aynı. Denk bir A5 Sportback 360.000 civarlarında 4 Serisi X-Drive ise 400.000 dolaylarında.
Yalnız hala daha ucuza satılabilirmiş gibi geliyor.Acaba vw mi fiyatı yüksek tutuyor.Farkı biraz daha açsa halk da 240 hp e binsin mantığı yok burda:/

Yalnız hala daha ucuza satılabilirmiş gibi geliyor.Acaba vw mi fiyatı yüksek tutuyor.Farkı biraz daha açsa halk da 240 hp e binsin mantığı yok burda:/
Fiyatın Doguş'dan ziyade Almanya ile alakası var. Fiyatlara bakarsan araç diğer ülkelerde de görece olarak beklentiden pahalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...