Uzun suredir Assetto Corsa oynuyorum. Bu sene sinav senesi, oynamayi biraktim fakat simracers tr isimli siteyi oneririm. Benim oynadigim zamanlar 100 kisiyi gecen bir gruptuk simdi cok daha kalabalik olmustur. Sunucuda bol bol etkinlik ve yarislar duzenleniyor kesinlikle tavsiye ederim.
Direksiyon ve guclu bir sistem olmadan cok keyifli olmayacaktir yalniz. Satin alip pisman olabilirsiniz. En azindan gamepad kullanabilirsiniz. Ama klavyeyle keyfi cikmaz.
Mod indirmek icin de racedepartment sitesini oneririm.
Herkese iyi oyunlar.
Arkadaşa katılıyorum sürekli ligler ve speciel eventsler düzenleniyor. Ekip sağlam. Takım kurup yarışlara takım olaram katılabilme imkanı var. Otoparkcom ekibi kurulup yarışlara girilebilirUzun suredir Assetto Corsa oynuyorum. Bu sene sinav senesi, oynamayi biraktim fakat simracers tr isimli siteyi oneririm. Benim oynadigim zamanlar 100 kisiyi gecen bir gruptuk simdi cok daha kalabalik olmustur. Sunucuda bol bol etkinlik ve yarislar duzenleniyor kesinlikle tavsiye ederim.
Direksiyon ve guclu bir sistem olmadan cok keyifli olmayacaktir yalniz. Satin alip pisman olabilirsiniz. En azindan gamepad kullanabilirsiniz. Ama klavyeyle keyfi cikmaz.
Mod indirmek icin de racedepartment sitesini oneririm.
Herkese iyi oyunlar.
istanbul park modu çıktımı??
Ekli dosyayı görüntüle 1496 sizin başınıza böyle bişey geldi mi daha önce 2 defa lastiğim patladı