sonunda indirime girdi ve aldım
modlar için hangi siteleri önerirsiniz?

Racedepartment fena olmuyordu. Google a yazinca ustte cikan belli başlı yerler var. Çoğu fena değilsonunda indirime girdi ve aldımmodlar için hangi siteleri önerirsiniz?
Google a yazınca çıkıyor birçok site birde ac drifting pro diye bir site var güzel drift modları mevcutsonunda indirime girdi ve aldımmodlar için hangi siteleri önerirsiniz?
Hocam google a Logitech g29 assetto corsa settings yazıp arayın. Assetto corsa nin kendi forumunda ayarlar çıkıyor. ordan bi kontrol edindireksiyon ayarı tavsiyelerinize açığım...
Ben sizi gördüm ama yetişemedimSelamlar gençler,
Tek başıma drift ve süre kasmaktan sıkıldım. Yabancılarla bir türlü ayak uyduramıyorum. Ya saçma yerde spin atıyorlar ya da trollük peşindeler.. Şöyle Nurburgring'te peş peşe gidebileceğimiz veya ebisu,drift gibi maplerde twin çalışacağımız, C1 gibi haritalarda rolling ve otoban gazlaması yapabileceğimiz kişiler var mı?
Şuanda AAA - HappyNnaked serverında turuncu 1M ile gazlıyorum.
Çıktım ben. Zaten alışamadım hala oyunda da yeniyim direksiyon setinde de yeniyim, sürekli spin sürekli patlama sürecindeyizAaa, farketmedim. İsimleri kapatmıştım ilk defaAkina driftteyim. Veya oynuyorsanız hala server söyleyin geleyim
Severim ben peş peşe. Buradan arkadaşlarla güzel eğlendik zaman zaman. Hatta @volkan ile de ringte peş peşe attığımız ve harika keyif aldığım çok sağlam turlar var. Ama bi muddettir okul dolayısıyla hiç girecek fırsat bulamıyorum. Arada girebilsem de 10-15 dk tek takılıp çıkıyorumSelamlar gençler,
Tek başıma drift ve süre kasmaktan sıkıldım. Yabancılarla bir türlü ayak uyduramıyorum. Ya saçma yerde spin atıyorlar ya da trollük peşindeler.. Şöyle Nurburgring'te peş peşe gidebileceğimiz veya ebisu,drift gibi maplerde twin çalışacağımız, C1 gibi haritalarda rolling ve otoban gazlaması yapabileceğimiz kişiler var mı?![]()
Şuanda AAA - HappyNnaked serverında turuncu 1M ile gazlıyorum.
Merhaba Beyler . Dün arkadaşla server açtık . Bugün gelmek isteyen varsa açılmayan maplerden istanbulpark , barcelona , silverstone gibi takılabiliriz ?
Şuan açtım isteyen girebilir ben de birazdan gelicem.
Server İsim: Turlama Server Turkey
Şifre : otopark.forum