Saat veremem ama takilabilirim ben belki birazsorunu çözdüm türkçe karakterli şifre koyduğumdan dolayı imiş. Şuan server açık. Girecek var mı bugün ?
Discord var. İmzamda linki de var. Ama pek kullanılmıyor anladığım kadarıyla. Ben bayadir giremiyorum da ben girerken kullanıyorduk biz buradan arkadaşlarlaServer muhabbetini yeni gördüm, bi dc odası falan da mı kursanız yada pool mesaj gibi bir durum, hani headsup amaçlı??
Şu sıralar benim de pek vaktim olmadı girmek için, birkaç hafta içinde daha aktif olurum. Yine de kendi aramızda bir şeyler yapacak olursak gelmeye çalışırım.Discord var. İmzamda linki de var. Ama pek kullanılmıyor anladığım kadarıyla. Ben bayadir giremiyorum da ben girerken kullanıyorduk biz buradan arkadaşlarla
Öne negatif kamber. Arkaya sert lastik. Öne yumuşak, arkaya sert anti roll bar. Ayarlar arabadan arabaya farklı farklı olur. Ama bu şekilde deneyebilirsin. Arkanin kamberi varsa onu da sıfırlaSelam beyler. bastik lasıncı , ön arka kamber toe ayarları ne olmalı çok varyasyon var. Videolarda gördüğüm drift yaparken tutuş daha stabil ve uzun oluyor. Bunu iyi bir ayarla yapmak mümkün ama nasıl ?