Assetto Corsa oynayanlar

Bu şekilde kalıyor. Single denedim şimdi, onda da aynı. Bi bilgisayari kapatıp acar da denerim. Olmazsa ugrasmam simdi daha fazla
8ffabb26547622f2ccea38a92b48a4cb.jpg

Oyundaki mevcut arabalarin motorlarini diger arabalara swap yapmamiza izin veren mod yapmışlar

Videonun altında linki de var.

Son düzenleme:
oyunun mpsinde çoğu server kırmızı gözüküyor. genelde mod araba veya mod olduğu için. geneldede dolu oluyor yani popüler modlar olduğunu düşünüyorum. bilen birisi paylaşabilirmi acaba ? Transfagarasan ve dağ yolu var bende sadece bide e60 M5

oyunun mpsinde çoğu server kırmızı gözüküyor. genelde mod araba veya mod olduğu için. geneldede dolu oluyor yani popüler modlar olduğunu düşünüyorum. bilen birisi paylaşabilirmi acaba ? Transfagarasan ve dağ yolu var bende sadece bide e60 M5
Kırmızı olan şeyi indirip deneyip, eger begenirseniz bizimle paylaşabilirsiniz. Ben de fazla mod kullanmıyorum. Bi kac araba. Pist olarak da akina ve ist park

Genel birşey diyemem ama Dream Pack'li olabilir veya ping çok olduğundan dolayı giremiyor olabilirsin. Bazen modların güncellenmiş versiyonuda olabiliyor.

Selam beyler,

Oyun şuanda indirimde bilginiz olsun. Ayrıca TrDrift olarak açtığımız sunucuyu i7 makineye taşıdık. Şuanda sadece drift yapıyoruz. Kısa zamanda Nurburgring açmayı düşünüyorum.
Harita olarak Akina'yı mı kurdunuz acaba? Gerçekten çok zorlandığım bir pist. Varsa pist ile ilgili önerilerinizi almak isterim.

Oyun şuan indirime girmiş ama dlc li paketleri alıp almamakta kararsızım. Almasam sunuculara girerken vs sıkıntı yaşar mıyım? Sunucular için DLC paketleri çok lazım mı? Lazım ise hangi dlc lere öncelik vermeliyim bilgilendirebilir misiniz?

Oyun şuan indirime girmiş ama dlc li paketleri alıp almamakta kararsızım. Almasam sunuculara girerken vs sıkıntı yaşar mıyım? Sunucular için DLC paketleri çok lazım mı? Lazım ise hangi dlc lere öncelik vermeliyim bilgilendirebilir misiniz?
En azından Assetto Corsa + Dream Packs almanızı öneririm, yoksa çok boş kalır. Mesela Nordschleife yanlış hatırlamıyorsam Dream Pack 1'de, dolayısıyla zorunlu diyebiliriz. Fakat, Dream Pack 1 alacağınıza Assetto Corsa + Dream Packs alıp rahat edin, diğer DLC'leri de ileride alabilirsiniz.

En azından Assetto Corsa + Dream Packs almanızı öneririm, yoksa çok boş kalır. Mesela Nordschleife yanlış hatırlamıyorsam Dream Pack 1'de, dolayısıyla zorunlu diyebiliriz. Fakat, Dream Pack 1 alacağınıza Assetto Corsa + Dream Packs alıp rahat edin, diğer DLC'leri de ileride alabilirsiniz.
Bilgi için teşekkürler

Herkeze Merhaba. Assetto Corsa da Kendi Serverımız Ve Kendi Ekibimizle Çeşitli Etkinlikliler Yapıyoruz Grub İsmimiz RedLine Club Gruba Üye Alımı Şuan Mevcut. ( YAŞ SINIRI ALT TABAN 20 )
Assetto Corsa Ekibimize Sizde Katılmak İçin Steam, Discord veya TeamSpeak 3 Adresimizden Benle İletişime Gecebilirsiniz.

Assetto Corsa 7x24 Serverımız - TrDrift-RedLine Club (RLC) - 7x24

Steam ID: Sahin Sevinc

TeamSpeak 3: 9239.tspeak3.com

Discord: https://discord.gg/DMXHfg2

Youtube Kanalım: Şahin Sevinç

Arkadaşlar oyun %50 indirime girmiş alasım var ama ben de herhangi bir ekipman yok, klavye ile oynayacağım değer mi almaya?