Assetto Corsa oynayanlar

bende hala oynuyorum ama şuan bir ligde yarışçıyım antrenman yapmaya giriyorum zevkine turladığım pek olmuyor. benide ekleyin zevkine girersek gelmeye çalışırım. steam: wakaisaino

arkadaşlar steam adım WoXeD ekleyin,hemen her akşam giriyorum ben :)))
https://steamcommunity.com/id/emrullahgozumut
Yeni taşındık internet henüz bağlanmadı ekleyin bağlanınca gazlarız :)
ekledim
bende hala oynuyorum ama şuan bir ligde yarışçıyım antrenman yapmaya giriyorum zevkine turladığım pek olmuyor. benide ekleyin zevkine girersek gelmeye çalışırım. steam: wakaisaino
siz zaten varmışsınız bende

Bu arada, discord grubu kursam gelen olur mu? İletişim daha kolay olur

Son düzenleme:
20180105180044_1.jpg

4 kişi girdik. Sayı artsa da mx5 cup falan düzenlesek güzel olur

Merhaba beyler , controller setting advanced de gain kerb effect vb ayarları içeren yerin ve traction stability tyre blankets içeren yerin fotosunu paylaşabilir misiniz. Elli tane ayar değiştiriyorum fakat optimumu bulamıyorum. Videolarda izlediğim stabil ve uzun driftler yapılabiliyo. Fakat benim setupda bıçak keskinliğinde araba kontrolü çok zor ve kısa sürüyor.

bir girdiğimde atayım fakat ayarlar direksiyondan direksiyona çok değişiyor. Benim fanatec için güzel dediğim ayarlar logitech de dengesiz gelebilir mesela. Doğrudan direksiyon marka modeline göre "marka model assetto corsa settings" diye ararsan paylaşan çok oluyor. Assetto'nun kendi forumunda bunun için atanmış başlıklar var

Çapraz lobi oluyor mu bilgim yok. Playstation üzerinden oynuyorum eğer oynayan varsa malbornn1 ekleyebilirsiniz :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün meraktan aldım da bu oyun klavyeyle oynanamıyor mu, G29 alacağım ona kadar klavyeyle biraz takılayım dedim viraj alamıyorum :D