S
Sodalayn
Ziyaretçi
kaça aldınız g27 yi ve ne kadara acabaG27 var.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaça aldınız g27 yi ve ne kadara acabaG27 var.
650TL'ye aldım.kaça aldınız g27 yi ve ne kadara acaba![]()
Kaca ve nereden aldiniz diyecekken iki kere ayni seyi sormusum nereden aldiniz ?650TL'ye aldım.
Ahaha [emoji3] 2. El aldim sahibinden. Piyasada 0 yok zaten.Kaca ve nereden aldiniz diyecekken iki kere ayni seyi sormusum nereden aldiniz ?
bende almak istiyorumda ankarada satan yok hiç bide 2nci elde güvenebilirmiyim bilmiyorumAhaha [emoji3] 2. El aldim sahibinden. Piyasada 0 yok zaten.
Görüp/deneyerek alırsan sıkıntı olmaz.bende almak istiyorumda ankarada satan yok hiç bide 2nci elde güvenebilirmiyim bilmiyorum
Isim ne bide sadece paketsiz arabalari koydun bende sadece dreampackler varserver kurma işini şimdilik halletim bilginize.
serverın adını alabilirmiyiz panpaserver kurma işini şimdilik halletim bilginize.
şu anda indirimde 28-29 lira gibi bişeydi galibaYaza doğru direksiyonu değiştirmekle birlikte bu oyunu da almak çok istiyorum.
Yazın güzel bir fiyata inerde aranıza katılırım İnşallah![]()
Sınava hazırlandığım için şu an almam pek doğru olmazşu anda indirimde 28-29 lira gibi bişeydi galiba
Dream pack 1 2 3 haric koymazsan sevinirimya aslında aklıma şimdi geldi. Benim oyunda olmama gerek yok. Bi tane Ring turist kurayım açık kalsın. İsteyen takılsın
Edit: server açık. 8 tane araba var şu anda.
server: otopark.com - Dream Pack 1
pass: 159753
Edit 2: Eğer eklememi istediğiniz araba olursa yazın burdan
Patlamadan önce çekebilseymişsin keşke
Anca yetisebildimPatlamadan önce çekebilseymişsin keşke![]()