Assetto Corsa oynayanlar

Virüs konusunda problem yok, ben torrent'ten indirdiğim oyunlarda şuana kadar hep güzel sonuçlar aldım. Ama indirmeye değer mi o noktada bilemedim işte. Klavye olması çok problem değil, zaten bu zamana kadar oynadığım tüm simulasyon oyunlarını klavyede oynadım. Sadece oyun güzel mi ve indirmeye değer mi onu merak ettim açıkçası. Ama denemeye değer gibi gözüküyor.
indirmeye değer bence,7gb ben birüsürü 20gb indirdim ama beş para etmeyen...

Beyler, oyunu şuan için para verip alma ihtimalim yok. Zaten test etmeden de para verip alamam. Şimdilik torrent'ten indirmeyi düşünüyorum. Online oynayamam belki ama single player olarak da oynayabilirim problem yok. Torrent'ten indirmeye değer mi tavsiye eder misiniz ?
değer
ya arkadaş oyunu yükledim direksiyonum G27 ayar felan yaptım dedim bi denemelik yavaş giderken eşşek ölüsü gibi ağır hızlı giderken üflesem dönücek direksiyon bide çok ayrıntılı oyunu çok beğendim efsane ama şu kontrolleri bi yapamadım Türkçe yama indirip yapıcam laferrari aldım 150 ile gidiyorum araba kendi kendine sağa sola kayıyor felan :D yada 300le gittimde benimmi haberim yoktu :p mustang aldım araba dönmüyor ölesiye kafadan kayıyor dicemde böylede olmaz devir çeviremiyor baştan ayar çekmek lazım :D
force feedback seçeneğinde reverse gibi bi seçenek olması lazım onu işaretleyip denesene
edit: advanced in içinde invert
bu arada Porsche 911 turbo s olan hangi paket alıyor dream 1 mi ?
turbo s porsche 3te. dream 1 de ring var. oynayan herkeste en azından dream pack 1 var

Son düzenleme:
değer

force feedback seçeneğinde reverse gibi bi seçenek olması lazım onu işaretleyip denesene
edit: advanced in içinde invert

turbo s porsche 3te. dream 1 de ring var. oynayan herkeste en azından dream pack 1 var
bende şuan e92 m3 mustang felan var çoğu paketi alıcam gibi gözüküyor güzel arabalar var bide harita modumu var oyunda internette gördüğüm bazı kişilerdeki haritaları bulamadım aradığım kadarıyla.

bende şuan e92 m3 mustang felan var çoğu paketi alıcam gibi gözüküyor güzel arabalar var bide harita modumu var oyunda internette gördüğüm bazı kişilerdeki haritaları bulamadım aradığım kadarıyla.
oyunun mod desteği var. harita ve araba çok.
şu anda ben oyunda değilim ama server kurulu istanbul parkta. önceki sayfada biyerde linki olacak pistin.

Beyler, oyunu şuan için para verip alma ihtimalim yok. Zaten test etmeden de para verip alamam. Şimdilik torrent'ten indirmeyi düşünüyorum. Online oynayamam belki ama single player olarak da oynayabilirim problem yok. Torrent'ten indirmeye değer mi tavsiye eder misiniz ?
Oyun ucuzken alaydin pahalli degildi sonuna kadar parasini hak ediyo oyun.13 liraya sigara alan milletiz 25 liralik oyun koymamali

arkadaşlar gözümden kaçmış olabilir kusura bakmayın bu istanbul park eklentisini nasıl kurucaz

Oyun ucuzken alaydin pahalli degildi sonuna kadar parasini hak ediyo oyun.13 liraya sigara alan milletiz 25 liralik oyun koymamali
Mevzu parası değil, sonuçta bir çok oyun için orjinal oyun kütüphanem de var ama şu sıralar bazı özel sebeplerden dolayı orjinal oyun alamıyorum. Yoksa torrent'ten indir, crack uymazsa crack bul, güncel patch bul, girmek istersen arıza çıkarır forumlarda çözümünü bul... çekilecek dert değil.

Mevzu parası değil, sonuçta orjinal oyun kütüphanem de var ama şu sıralar bazı özel sebeplerden dolayı orjinal oyun alamıyorum. Yoksa torrent'ten indir, crack uymazsa crack bul, güncel patch bul, girmek istersen arıza çıkarır forumlarda çözümünü bul... çekilecek dert değil.
para var çare var baba :D