Şimdi bunun multimedya kumandaları direksiyonda var, aşağıda usb girişi var. Multimedya sistemi ekran olarak göstergeyi mi kullanacak? Yoksa ben yanlış anladım da müzik sistemi hiç mi yok?
Muhtemelen hemen her şey dijital gösterge ekranından izlenecektir hocam. Radyo, istasyon isimleri, mp3 ismi gibi şeylerin hepsi o gösterge ekranında gözükecektir.Şimdi bunun multimedya kumandaları direksiyonda var, aşağıda usb girişi var. Multimedya sistemi ekran olarak göstergeyi mi kullanacak? Yoksa ben yanlış anladım da müzik sistemi hiç mi yok?
İç güdülere dayalı bir müzik sistemi. İnsanın ruhani yönlerini geliştirmesinde yardımcı oluyor sanırımŞimdi bunun multimedya kumandaları direksiyonda var, aşağıda usb girişi var. Multimedya sistemi ekran olarak göstergeyi mi kullanacak? Yoksa ben yanlış anladım da müzik sistemi hiç mi yok?
Şimdi bunun multimedya kumandaları direksiyonda var, aşağıda usb girişi var. Multimedya sistemi ekran olarak göstergeyi mi kullanacak? Yoksa ben yanlış anladım da müzik sistemi hiç mi yok?
hocam açık konuşmak gerekirse ben tasarımını ve aracın kendisini çok beğendim (lansman resimlerinden bahsediyorum). siz de beğenmeyebilirsiniz. fakat neden beğenmedim demek yerine gereksiz, arteon yol tutmuyor, otopark batıyor vs. gibi üst tondan yazı yazma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum. bana göre de yerden yüksek diye geyik bir peugeota bir çuval para verenin aklı yok. bu şekilde konuşalım istersenizüretimi de dahil olmak üzere gereksiz bir otomobil
Nasıl yani ? Multimedya ekranı olmayınca o ortada ki kadranda çalınan şarkı ismi, istasyon ismi, kanal numarası v.b bilgiler gözükmüyor mu ?İnfortainment sistemi opsiyon olarak geçiyor. 1000 eurocuk verince ortaya ekran da geliyor ancak hangi derde derman oluyor bilmiyorum
Nasıl yani ? Multimedya ekranı olmayınca o ortada ki kadranda çalınan şarkı ismi, istasyon ismi, kanal numarası v.b bilgiler gözükmüyor mu ?
İnfo sisteminin boş bıraktığı orta alan zaten iyi kotarılamamış ama en azından kadran dediğimiz virt. cockpitte şarkı ve kanal isimlerinin falan gözüküyor olması iyi bir şey. O olmasaydı skandal olurdu resmen.Onlar virtual cockpitte gozukuyor. İnfortaitment sistemi biraz daha farkli, opsiyon olarak sunmalarini anlarim da orta alani bos birakmalari tuhaf. Otomobil cok cirkin gozukuyor. Baz pakette de olsa olmamaliydi
İnfo sisteminin boş bıraktığı orta alan zaten iyi kotarılamamış ama en azından kadran dediğimiz virt. cockpitte şarkı ve kanal isimlerinin falan gözüküyor olması iyi bir şey. O olmasaydı skandal olurdu resmen.
Hırsımı alamazdım. Muhtemelen levyeyle girişirdimO olmasa benzin dok yak zaten
1- ortalama 250.000 tl verirsiniz yanihocam açık konuşmak gerekirse ben tasarımını ve aracın kendisini çok beğendim (lansman resimlerinden bahsediyorum). siz de beğenmeyebilirsiniz. fakat neden beğenmedim demek yerine gereksiz, arteon yol tutmuyor, otopark batıyor vs. gibi üst tondan yazı yazma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum. bana göre de yerden yüksek diye geyik bir peugeota bir çuval para verenin aklı yok. bu şekilde konuşalım isterseniz