Bizdeki a3 haci dayi valla bildigim kadariyla benziyor amblem vsya cikmacilarida gezmedim daha acikcasi 0 parca bulamadimda belki dedim sen bulursun yigidim
Aynen aynen bakacağım bi boşlukta, motor hangi motordu sizdeki ?
Bizdeki a3 haci dayi valla bildigim kadariyla benziyor amblem vsya cikmacilarida gezmedim daha acikcasi 0 parca bulamadimda belki dedim sen bulursun yigidim
Sagolasin haci dayi valla koca sanayide parca yoktu belki cikmaci vs varsa oralarda sizin cok makbule gecer motor 1.4 tfsiAynen aynen bakacağım bi boşlukta, motor hangi motordu sizdeki ?
Sagolasin haci dayi valla koca sanayide parca yoktu belki cikmaci vs varsa oralarda sizin cok makbule gecer motor 1.4 tfsi
Netten baktim gozle ayni geldi ben usenmeden olceyim en guzeli ya mantikli gozle simdi uymaz etmezonla bizim logo aynı ebatta mıdır kanki ?
Netten baktim gozle ayni geldi ben usenmeden olceyim en guzeli ya mantikli gozle simdi uymaz etmez
Net öyle. Hele bir de 1.6 hitler motor olunca lpg'ye rağmen bayağı uzun ömürlü olur.Hayırlı olsun ..
Baksana tuşlarında falan hiç silinme, yıpranma bile yok ..
Bu araçların eskime periyotları daha uzun .. bildiğin daha uzun ömür araçlar...
Kazasız, belasız güzel günler de binin
@alfhonso valla denizliden göçüp gidecem hala baklavaya yiyecez kaptanın yanına gidip geleydik şimdiye yemiştik valla asdqwd şaka bi yan hayırlı uğurlu olsun abi aracı yakından da gördüm gayet temiz ve diri konforu beni büyüledi gram ses almıyor araç içineHayırlı olsun abi tekrardan kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Yalnız ödenecek baklavalar birikiyor abi ona göredemi @Koraykaya ?
@alfhonso valla denizliden göçüp gidecem hala baklavaya yiyecez kaptanın yanına gidip geleydik şimdiye yemiştik valla asdqwd şaka bi yan hayırlı uğurlu olsun abi aracı yakından da gördüm gayet temiz ve diri konforu beni büyüledi gram ses almıyor araç içine
Öncelikle hayırlı olsun hocam.Otopark stickeri nerden temin edebilirim?Daha önce @sinan abiye dm den yazıp siteye yüklemesini rica etmiştim ama aklından çıktı sanırım.
Hayırlı olsun ..
Baksana tuşlarında falan hiç silinme, yıpranma bile yok ..
Bu araçların eskime periyotları daha uzun .. bildiğin daha uzun ömür araçlar...
Kazasız, belasız güzel günler de binin
Net öyle. Hele bir de 1.6 hitler motor olunca lpg'ye rağmen bayağı uzun ömürlü olur.
Evet, bence de kazasız belasız güzel günlerde binin![]()
Maşallah, çok güzel duruyor araba. Güle güle kullanın kazasız, belasız
Hitler motorun bakımları üzmez..Bakımları zamanında yapıldığında ise rektefiyeye vs.. gerek kalmadan milyon km'leri görmek hiç de zor değil (Tabi o km'yi yapacak adam lazım)
Hayırlısı olsun, maşallah imrenerek baktık![]()
Hayırlı uğurlu olsun müdürüm Allah kaza bela vermesin, güle güle binmek nasip olur İnşallah
Kusura bakma yazacaktım unuttum Valla demin aklıma geldi.
Sağlamlık konusunda Maşallahı var ya, bizimki 250k'yı devirdi ve tüplü ona rağmen yağ eksiltmiyor, eksiltse bile biz farketmiyoruz çok az yani öyle diyeyimSağolun varolun, valla benim arabaya 8 bujiye 500 tl verdim, Audi 4 buji 200 tl. Benim bakım 10bin km’de ve 250 civarı e audi de o civarlarda ama 15bin kmde. Alfada yağ eksiltme var 3bin kmde bi buçuk lt falan ekliyorum ona hiç girmiyorum audide öylr bi dert yok
Sağlamlık konusunda namını biliyorum şimdilik. Tek derdimiz orta susturucu. Ekimde muayene var geçmez böyle![]()
Sağlamlık konusunda Maşallahı var ya, bizimki 250k'yı devirdi ve tüplü ona rağmen yağ eksiltmiyor, eksiltse bile biz farketmiyoruz çok az yani öyle diyeyimYağ değişimi olarak bence 15k beklemeyin, 8-9k da değiştirin çünkü yağ gittikçe özelliğini kaybedecektir gerek yok bence, ha böyle dedim ama biz de son 2 bakımını 11-12k da falan yaptık ama ideali 8-9k
![]()