Evet bende fırçanın hiç değmediği tamamen su ve hava gücüyle temassız yapılan yıkama makineleri gördüm. Boyadaki çizik ihtimali de ortadan kalkıyor.
Her zaman hayallerinizin peşinden gidin. Bunu yapmamanızı söyleyen insanlar genellikle kendi başarısızlıklarından ötürü başkalarının da başarısız olmalarını istiyorlar.
Ama işte onun bir anlık bir heves mi yoksa gerçek bir istek mi olduğu da önemli

Ama her şeyden en önemlisi üniversitenin bitmesi. Benim üniversitem 2 yıl uzadığı için şu anda yapmam gereken şeyleri yapamıyorum, başta o kadar umrumda değildi ama yaş şu anda 23 mezun olduğumda 25 olacağım. Bunu bile kafaya takıyorum, vakit kaybetmemek lazım zaman önemli.
Üniversiteyi bitirdikten sonra halen bunun hayalini kuruyorsanız üzerine gidersiniz. E-Ticaret yükselişi devam edecek, şu anda pasta büyük yiyen kişi sayısı az dolayısıyla herkese bol bol düşüyor ama gelecekte böyle olmayacak. E-Ticarette para da kazanabilirsiniz açta kalabilirsiniz çok sıkıntılı bir iştir. Operasyonlarını Türkiye'den İngiltere'ye taşıma kararı alan bir şirketten iş teklifi aldım, bir süre bünyelerinde çalıştım. 1 yılın sonunda çıktım. Çok riskli ve önünüzü göremiyorsunuz. Bence kimse e-ticarette önünü göremiyor. Çok riskli.
Galeri olayının da bir cacığı yok, sahip olmadığımız şeyler çok olağanüstü gözükürken kapınıda 15-20 tane BMW Mercedes görünce sıradanlaşıp keyifsizleşiyor. Bunu da yine Türkiye'nin en büyük birkaç galerisinden birisinde görev almış birisi olarak izlenimlerimden söyleyebilirim. Tıpkı her işte olduğu gibi, o işte de para var. Çoğu işte, düzgün yapılırsa güzel para var bence.
Ama detailing gerçekten takıntılısına çok keyifli bir iş gibi gözüküyor, ben bile yapmak isterdim