Bilenler, sıkça karşılaşanlar hemen gülümsemiştir belki ilk okuyuşta. Bu tip sürücüler çokça karşımıza çıkmaktadır ve bu taktiği sıkça kullanırlar. Trafiktesiniz, normal seyirde ilerliyorsunuz ve birden seyir halinde olduğunuz yola başka bir yoldan bir araç girmeye çalışır. Ancak o da ne? Sürücü başka bir tarafa bakıyor.. Yani sizi görmüyor. E o zaman mecburen yol vereceksiniz. Manyak mısınız abi? Gelir çarpar falan. Görmüyor çünkü adam sizi.
Nasılda yediniz numarayı?
Sıkça kullanıldığı bazı anlar/sürücüler:
* Sokaktan ana yola çıkarken size yol vermek istemeyen, ana yolda ilerleyen sürücüler. Sizi görmediğini belli etmek için başka yöne bakıyorlardır.
* Siz ana yolda ilerlerken bir anda ara sokaktan ana yola çıkan ve başka yöne bakan sürücüler. Size bakmayarak yolu cesaretsizliğinizi kullanarak alırlar.
Ben İstanbul'da yaşayan bir sürücü olarak artık pek umursamıyorum ve tecrübeyle sabit, üzerine sürdüğüm de olur bazı zamanlar arabamı. Siz ne diyorsunuz?
Nasılda yediniz numarayı?
Sıkça kullanıldığı bazı anlar/sürücüler:
* Sokaktan ana yola çıkarken size yol vermek istemeyen, ana yolda ilerleyen sürücüler. Sizi görmediğini belli etmek için başka yöne bakıyorlardır.
* Siz ana yolda ilerlerken bir anda ara sokaktan ana yola çıkan ve başka yöne bakan sürücüler. Size bakmayarak yolu cesaretsizliğinizi kullanarak alırlar.
Ben İstanbul'da yaşayan bir sürücü olarak artık pek umursamıyorum ve tecrübeyle sabit, üzerine sürdüğüm de olur bazı zamanlar arabamı. Siz ne diyorsunuz?