Arkadaşlar i7 4790 işlemci için fan önerebilir misiniz? Ben Cooler Master 212X ile 212 LED arasında kaldım. Sizce performans farkı var mıdır veya 350 TL’ye kadar başka bir fan önerebilir misiniz?
Hiç sıvı soğutma kullanmadım. Herhangi bir püf noktası var mı?O kadar para verecekseniz bence sıvı soğutma tercih edin diyorum ben model olarak aklıma gelen ;
Akasa VENOM R10 / Dark AquaForce / SilverStone Tundra
Göz atmanızı tavsiye ederim![]()
Hiç sıvı soğutma kullanmadım. Herhangi bir püf noktası var mı?
212X tercih edebilirsiniz.Arkadaşlar i7 4790 işlemci için fan önerebilir misiniz? Ben Cooler Master 212X ile 212 LED arasında kaldım. Sizce performans farkı var mıdır veya 350 TL’ye kadar başka bir fan önerebilir misiniz?
5.0 GHz iyi basmışsın he. 4.2 deniyor, hadi kastır 4.5 yap. 5.0 GHz'i yük altında herhangi bir sıcaklıkta kullanabiliyor olman soğutucu için başlı başına referanstır.212X tercih edebilirsiniz.
Ben i5 7600k 5.0 GHz'de yuk altinda 70 normal 30-45 arasi kullaniyorum.
Kotu su sogutma yerine iyi hava sogutmayi her zaman tercih ederimSivi sogutmadan yana kullanacaksaniz butcenizi cok daha yukseltirseniz anca degecegini dusunuyorum.
Benim düşüncem de 212 LED veya 212X. Overclok taraftarı değilim o yüzden su soğutma ihtiyacım olmaz sanırım. Kasa modelin Cooler Master HAF 912 Combat.212X tercih edebilirsiniz.
Kotu su sogutma yerine iyi hava sogutmayi her zaman tercih ederimSivi sogutmadan yana kullanacaksaniz butcenizi cok daha yukseltirseniz anca degecegini dusunuyorum.
212x'de karar kıldım. Şöyle bir şey düşünüyorum. Kasanın yan kapağına da fan takılabiliyor. Yan kapağa fan takıp ekran kartını soğutabilir miyim? Ne kadar etkisi olur. Fan önerir misin? Klavye ve mouse önerebilir misin? Klavye ve mouse için çok bütçem yok.212X tercih edebilirsiniz.