@alptamer düşük bg çıkarsa ölü doğum olur c serisi motor şanzıman şu an çok iyi oldu çünkü
1.5 dizel 184 bg yetmez mi Özgürcüm ?Ölü doğum diyosunda mevcut rakipleri düşük hacimde kaç hp?
Ayrıca bendem iyi biliyorsundur c serisinin motorları1.5 dizel 184 bg yetmez mi Özgürcüm ?
Koddan da anlaşıldığı üzere blok 2 litrelik blok, dediklerine göre tek fark biyel kolu kısalığı ve krank yapısı farklılığı. Ama buna rağmen ortada 1.6 litre diye bir şey olmadığı, o motorların da 2 litre olduğuna dair söylenti var.O işi ben hala çözemedim. Çözen varsa anlatabilirse sevinirim. Turbosu falan neymiş ki bu B48B16'nın, nasıl o kadar beygir çıkartıyorlar sadece yazılımla? Hadi diyelim çıkarttılar, zarar vermiyor mu bu motora?
Ben F kasaların iç dizaynını seven biri olarak artık bunaldım ya, çok tekdüze ve albenisi kalmadı bu iç tasarımların. Eskidi. Özellikle yeni X5'in içi muazzam mesela. G30'dan bildiğimiz kadarıyla da kalitesi tartışılmaz malzemelerin falan. Dizayn kişisel zevk tabi işin sonunda.Bu G lere bi ben ısınamadım, halen F10 u G30 dan, F30 G20 den güzel buluyorum, o konsol ne ya, aşırı yüksek ve dümdüz, hiç beğenmedim, mevcut interiot design kat kat güzel, kalitesini gelince görcez, 1.6 170 lik B48 G20 de olacak, bu konuda açıklama yapılmıştı zaten.
Ben bu açıklamayı hiç görmedim duymadım. Var mı kaynakça gösterip beni aydınlatabilecek ?1.6 170 lik B48 G20 de olacak, bu konuda açıklama yapılmıştı zaten.
Ayrıca bendem iyi biliyorsundur c serisinin motorları
Aga bi yerde okudum da şimdi arayınca asparagas olduğunu düşünmeye başladım, yani niye böyle bi hareket yapıyor anlamıyorum bmw, çak geç işte 5 in 1.6 muhteşem ünitesiniBen bu açıklamayı hiç görmedim duymadım. Var mı kaynakça gösterip beni aydınlatabilecek ?
Ayrıca bendem iyi biliyorsundur c serisinin motorları
Arkadan itiş ama Xdrive da opsiyon olarak sunulacak.Çekiş sistemi ne olucak bunun 4 çeker mi önden çekiş arkadan itiş mi.arka taraf c sütunu c serisini benziyor gibi
Hocam bmw 3 kasasını önden çekiş yaparsa kendi kafasına sıkmış olurÇekiş sistemi ne olucak bunun 4 çeker mi önden çekiş arkadan itiş mi.arka taraf c sütunu c serisini benziyor gibi
Arkasını bir tek ben mi Lexus GS’ye benzettim
yok satamaz ama ağzımızın suyu akar netG30 gibi bu da B48B16'yla gelirse, 520i'leri sadece yazılımla 280 beygir yaptıklarını düşünürsek, yer yerinden oynar. Yok satar.