Bugün Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fksarall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fksarall

Panpa
1,548
Marka
BMW
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi insanların içini dökebileceği bir konu olsun istedim.

Konuyu açan olarak ben başlayayım:

Ciddi manada istediğim bir pozisyon için yaptığım görüşmeden, %99 olasılıkla negatif dönüş alacağım tecrübesizlikten dolayı. Koymadı gibi davranıyorum ama ağır koydu.

Başlıktan da anlaşılabileceği gibi insanların içini dökebileceği bir konu olsun istedim.

Konuyu açan olarak ben başlayayım:

Ciddi manada istediğim bir pozisyon için yaptığım görüşmeden, %99 olasılıkla negatif dönüş alacağım tecrübesizlikten dolayı. Koymadı gibi davranıyorum ama ağır koydu.

Tecrübesizlik derken ? İlk iş görüşmen miydi ?

Aynı böyleyim
images

dün işten ayrıldım ama keyfim yerinde, muğla'ya son sınıfı bitirmeye gidicem birkaç güne. biraz yatıp yuvarlanayım diyorum..

rezalet hissediyorum bu hafta , drone'um kayboldu , ev kiram sterlin yüzünden uçtu gitti ,uçak biletleri 400 ün altında değil okul açılacak 24 ünde nası gidicem bilmiyorum, alkole zam geldi...
daha sayayım mı???:(:(

Son düzenleme:
Yaklaşık 2.5 aydır aradığım " Halka Tatlı"yı bugün bulabilmenin mutluluğunu yaşıyorum .

Gezmedigim pastane kalmadı , semt pazarlarında seyyar satıcılarda satılırdı aradım aradım hiç yok ... bu süre zarfında çokca tulumba ve lokma tatlısı yedim tadı anımsatıyor diye . Bugün karşıma çıktı seyyar tatlici tabiki aldım .

Bugün çok mutluyum [emoji1]

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın okul başlıyor son senem üniversite sınavı yaklaşıyor... otobüs kamyon çarpsa da kurtulsam diyom araba kesmez beni :(. Şu yaşımızda stres manyağı ettiler bizi.

Kendime çevremde olup biten her şeyi kişisel algılamamayı öğretmeye çalıştığımdan beri bazı şeyler çok iyi yönde değişti ve bu yüzden umutlu hissediyorum.