Bugün Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fksarall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hafta sonları sıkıcı geçiyor.Hafta içleri en azından okula gidiyorum yapacak işlerim sorumluluklarım oluyor. Bir şeyler için çabalayınca kendimi daha iyi hissediyorum.

Yarın okul başlıyor son senem üniversite sınavı yaklaşıyor... otobüs kamyon çarpsa da kurtulsam diyom araba kesmez beni :(. Şu yaşımızda stres manyağı ettiler bizi.
Ceyhun senin son sene , stres büyüktür ... Allah kolaylık versin :)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonradan katıldım ama Allahtan forum var günde 50 kere girip okuyorum zaman geçiyor.istanbul defterini kapatıp muayenehane yi devredip eşimin zorunlu hizmeti olduğu için malatyaya geldik pek değil hiç arkadaşım yok doktor camiasınıda pek sevemedim tek konu hastalar arkadaşda edinmedim yaptığım iş görüşmelerinin hepsi olumlu oldu ama ne biliyim .

Kafamda deli sorular var. Şu an Üniversitede okuduğum bölümde mutsuzum ve sürekli aklımda iş bulamazsam ne yapacağım düşüncesi var.

Liyakat es geçilerek sırf birinin adamı diye bir mevkiye getirilmiş adamlardan dolayı aşırı agresifim, zorla bastırıyorum içinde ki bağırtıyı.

Uzun zamandır yaptıramadığım ve "yapacaklar listem"deki farımı bugün yaptırdım, mutluyum. Listeyi yavaş yavaş tamamladığımı görmek, uzun da sürse, rahatlık veriyor.

Bir ara ciddi ciddi intiharı düşünmüştüm. Sonra vazgeçtim. Ara ara aklıma gelir, dizginlerim. Genel olarak hissiyatımı çıkarabilirsiniz. Hayırlı günler.
Aslında yazılarından anlamıştım sende bi şeyler olduğunu,ama iyi adamsın sen yazdıklarından belli olur adamın.
Benimde ara ara aklıma geliyo,ceketimi alayım çıkayım diyorum.Sonra bi şeye tutunuyorum geçip gidiyo

Son düzenleme:
canım çok sıkkın çok.. daralıyorum şu sıralar sürekli. inceden de yağmur başladı aslında, arabayı alıp müzik eşliğinde yavaş yavaş herhangi bir yere süresim var. ama son hız duvara vurasım da var. bilemiyorum altan, bilemiyorum..

Anlatayım efendiler, yaş geçtikçe artan sorumluluklar, sonuç mu? Orası belli can sıkıntısı...:( Meyve değiliz ki suyu toprağı güneşi görüp olgunlaşalım.

f9a626023d5b1819f8199fcc43e27835.jpg

ulkedeki bu tablodan cok rahatsizim .

Sebebini bilmediğim bir mutsuzluk var üzerimde. Bu hayatta sahip olmayı hayal ettiğim her şeye sahip oldum ama bir şeyler eksik, nedir bulamıyorum.

"hiçbir şey hissetmediğimi düşünürken derinlerde bir yerlerde feryat eden ama zorla susturulan biri varmış gibi."

Yahu bir kişi de dememiş ki bugün çok mutluyum ?
Her gün mutlu olmak zorunda olmadığımı bildiğim için mutluyum ve sıkıntılarım olmasına rağmen,hayatımda hiç sıkıntıların bitmeyeceğini bildiğim için de abartı bir sıkıntı yapmıyorum.