1.2 atmosferik versiyonu bile var ne yaptın sen1.0 ticari mi olur spor gazetesi diyerek tepkimi koyuyorum
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ham agirligi 1400 kg. Tek basina surenlere ortalama haliyle yeter. Ama bu arac coluk cocuk bagaj dolu seyahat icin alinir cogunlukla. Her bir yolcuyu ortalama 60 kg'dan hesaplasak iyimser bir hal ile sofor haric 4 kisi 240 kg eder. Bagaji da girtlak doldur kabaca 300 kg eder. 1700 kg'a cikan bir ticaride benzinli 1.0 motor ne isler cikarir anlamak icin muneccim olmaya luzum yok. Aerodinamisi kendisinden cok daha iyi olan ruzgar direnciyle cok daha az muhattap olan ve kendisinden daha guclu 1.6 dizel 1500 kg'lik d segment araclarin bile performanslari ortada. Bu ticari full yuklenip 1700 kg'a yaklasan agirligiyla bolu dagiymis toroslarmis vs. cok can sıkar. Fiyat avantaji var, alinir mi alinir ama ne oldugunu bilerek almak lazim.
Zaten alıcı kitlede bunun için alır. Arada ailesi ile pikniğe gider gelir efendime söyleyeyim altı hafif yüksek olsun orda burda sürtmesin için alır bu arabayı kalitesi için alır bu arabayı markası için alır. Bu arabayı alan profil tutupta 500 kişi memlekete gitmeye çalışmaz diye düşünüyorum.1400 den çok 1500 demek daha doğru olur. Bu arabayı daha çok şehir içinde geniş aile aracı almak isteyenler için mantıklı.
Açıkçası eğer marka bu konu hakkında 100.000km kullandık problem çıkmadı derse ben senin yerinde olsam yinede güvenmem çünkü kimse çıkıpta benim yoğurdum ekşi demez. Bu konu hakkında en iyi yorumu ve bilgiyi yurtdışındaki forumlardan alabiliriz diye düşünüyorum zira yurtdışında bu motor 2 yıldır satılıyor illaki 100.000km'den fazla kullanmış birileri olacaktır.Ben kendi adıma eski kafalı biriyim. Küçücük motordan öyle bir güç çıkartıldığında muhakkak bazı sorunlar patlak verecektir.Zamanında da bu şekilde 1.2 veya 1.4 motorlu turbolu araçlarda meydana gelen yağ yakma sorunları vb. kalem kalem küçük veya büyük sorunlar her forum sitesinde dolaşmakta hala.Ve açıkçası 1.0 motorun istediği kadar torku ve beygiri olsada örneğin 1.6 motor klasik bir araba ile karşılaştırıldığında araba yüklü olduğunda gösterecekleri tepkileri bir fiil görmeden hayatta almam açıkçası.Bütün söylediklerime ek olarak, bu tür küçük hacim beslemeli araçların 100.000 km testleri fabrika tarafından yapılıp, bakın motorda sorun çıkmadı denmedikçe paramı yatırmam açıkçası.
Ham agirligi 1400 kg. Tek basina surenlere ortalama haliyle yeter. Ama bu arac coluk cocuk bagaj dolu seyahat icin alinir cogunlukla. Her bir yolcuyu ortalama 60 kg'dan hesaplasak iyimser bir hal ile sofor haric 4 kisi 240 kg eder. Bagaji da girtlak doldur kabaca 300 kg eder. 1700 kg'a cikan bir ticaride benzinli 1.0 motor ne isler cikarir anlamak icin muneccim olmaya luzum yok. Aerodinamisi kendisinden cok daha iyi olan ruzgar direnciyle cok daha az muhattap olan ve kendisinden daha guclu 1.6 dizel 1500 kg'lik d segment araclarin bile performanslari ortada. Bu ticari full yuklenip 1700 kg'a yaklasan agirligiyla bolu dagiymis toroslarmis vs. cok can sıkar. Fiyat avantaji var, alinir mi alinir ama ne oldugunu bilerek almak lazim.
ben 110 kiloyum sonra test ettiğim arabalar niye olması gerekenden fazla yakıyorBizim sülaleyi 90 ar kilodan sayarsak yürümez adskdkd
Benim 1.2 atmosferikle 7 kişi taşıdığım, yükler taşıdığım zamanlardan şunu söyleyebilirim: 1.2 atmosferik benzinli seçeneği düz ayak, rampaları olmayan bölgelerde tercih edilebilir seçenektir. Türkiye'de öyle bir şehir olarak Konya filan geliyor aklıma ama o kadar.1.2 atmosferik versiyonu bile var ne yaptın sen![]()
Benim 1.2 atmosferikle 7 kişi taşıdığım, yükler taşıdığım zamanlardan şunu söyleyebilirim: 1.2 atmosferik benzinli seçeneği düz ayak, rampaları olmayan bölgelerde tercih edilebilir seçenektir. Türkiye'de öyle bir şehir olarak Konya filan geliyor aklıma ama o kadar.Buralara gelmez.
Benim Caddy'de bugüne kadar en beğendiğim motor seçeneği 1.9 SDI turbosuz dizel seçeneğiydi.Tramvay gibi hızlanan, max hızı 140 olan, kasasına göre motor, bazı sürücülerin spor sürüş karakterini uygun hale getiren şahane bir paketti
![]()
Evet Trendline ile aynı donanım seviyesine sahip.Bu 1.0 tsi caddyler trendline mi?Nasıl bi donanımı var?
sizin arabadan biraz daha dolu panpaBu 1.0 tsi caddyler trendline mi?Nasıl bi donanımı var?
sizin arabadan biraz daha dolu panpa![]()
kararan dikiz ayna,yorgunluk algılama,ikincil çarpışma önleme yazıyorBizim araba trendline mi leen
Sinirlendirme beni
kararan dikiz ayna,yorgunluk algılama,ikincil çarpışma önleme yazıyor![]()
![]()
Kimse kızmasın ama 0-100 Caddy 1.0 da kaç hiç bakan ve bilen var mı acaba?
Şimdi baktım .11.3 sn....benim 1.5 TDCİ connect bile 12.9 sn....
Allah aşkına çekmez konusuna girmeyin![]()