Chevrolet Cruze alınır mı uzak mı durmak lazım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muh06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linkteki konuda daha yeni konuşuldu gerekli bilgiler mevcut

bu açtığın 3. konu iyi güzelde bi karar vermek gerek artık değilmi olan konuyu tekrar açmak ?? sen önce bana kalırsa gereksinim lerini ve beklentilerini söyle araba markası yazma biz önerelim bu şekilde 10 konu daha açarsın vakit harcamayalım

bu açtığın 3. konu iyi güzelde bi karar vermek gerek artık değilmi olan konuyu tekrar açmak ?? sen önce bana kalırsa gereksinim lerini ve beklentilerini söyle araba markası yazma biz önerelim bu şekilde 10 konu daha açarsın vakit harcamayalım

Adam haklı ağam 🤷🏻‍♂️

Konunun yeni açıldığını bilsem tekrar açmazdım. Acemiyim burada bilgili insanlardan bilgilerinden faydalanmaya çalışıyorum. Amacım spam yapmak değil. Cruze alınır mı alınmaz mı diye tecrübeli arkadaşlardan yardım istedim. Bence gereksiz bir şekilde sert çıkıştınız esefle kınıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...