Bu düşünceye nerden vardınız sormak isterim?Düz yolda gidemeyen Leonlar 100 bin lira olmuşken, oldukça kaliteli alt yapıya sahip 180 beygirlik civic bence gayet iyi fiyat
Yazımın içerisinde saklıBu düşünceye nerden vardınız sormak isterim?
Açıklamanız bu kadar kısaysa araba kullanmayı bilmiyorsunuz o zaman düz yolda gidemeyen siz olablirsiniz.Yazımın içerisinde saklı
ahahah başka yerde oynaAçıklamanız bu kadar kısaysa araba kullanmayı bilmiyorsunuz o zaman düz yolda gidemeyen siz olablirsiniz.
burası nasıl bir forum insan gibi soru soruyoruz verdiğiniz cevaplara bakın biraz burayı seviyorsanız biraz konuların içlerini doldurmaya çalışın bari. Laubaliliğin bu kadarı.ahahah başka yerde oyna
kardeş düz yolda tutunamayan arabalar 100 bin lira olmuşken güzel alt yapıta sahip Civic RS 109 bin lira gayet uygun dedim bunda ne var? buradan ne çıkarmak istedin veya ne anladın onu da anlamadım kiburası nasıl bir forum insan gibi soru soruyoruz verdiğiniz cevaplara bakın biraz burayı seviyorsanız biraz konuların içlerini doldurmaya çalışın bari. Laubaliliğin bu kadarı.
Benim diyen şöförlere bile nal toplatan bir adamla konuşuyorsun burada kardeşim, tanımadığın kişiler hakkında böyle konuşman yanlış.Açıklamanız bu kadar kısaysa araba kullanmayı bilmiyorsunuz o zaman düz yolda gidemeyen siz olablirsiniz.
çok güzel ya motorun üzerinde ki vtecturbo yazısı...Evet cvt ile gelecek araç aralık ayında test edilmeye başlanmıştı zaten. Bir iki görsel ekleyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 4176 Ekli dosyayı görüntüle 4177 Ekli dosyayı görüntüle 4178
çok güzel ya motorun üzerinde ki vtecturbo yazısı...