Civic Sedan RS fiyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer araçların fiyatlarıyla karşılaştırmanın pek bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Çünkü 110 bin liralık etikete sahip c segment benzinli bir aracı alabilecek maddi güç çoğu kişide yok maalesef. Her ne kadar fiyatlara alışmaya çalışsak da, hatta alışmış bile olsak da, alım gücümüz bu rakamlara yetmediği müddetçe muadilleri arasında uygun bir fiyata sahip olmasının pek önemi kalmıyor.

burası nasıl bir forum insan gibi soru soruyoruz verdiğiniz cevaplara bakın biraz burayı seviyorsanız biraz konuların içlerini doldurmaya çalışın bari. Laubaliliğin bu kadarı.
kardeş düz yolda tutunamayan arabalar 100 bin lira olmuşken güzel alt yapıta sahip Civic RS 109 bin lira gayet uygun dedim bunda ne var? buradan ne çıkarmak istedin veya ne anladın onu da anlamadım ki

Açıklamanız bu kadar kısaysa araba kullanmayı bilmiyorsunuz o zaman düz yolda gidemeyen siz olablirsiniz.
Benim diyen şöförlere bile nal toplatan bir adamla konuşuyorsun burada kardeşim, tanımadığın kişiler hakkında böyle konuşman yanlış.
Ayrıca, herkesin fikri kendinedir. Leon sevecek diye bir kaide yok, kaldı ki leonda tutuş problemleri olduğu bilinen bir gerçektir maalesef.

yalnız bunca zamandır yaptığım tüm araştırmalar arabanın CVT ile geleceğine işaret ediyor. tüm testleri ve youtube videoları CVT şanzıman ile :( umarım gözümden birşeyler kaçıyordur

valla bu arabanın 80 binlerde olmasını beklemek hayalcilik zaten. bence 109bin lira gayet güzel rakam ama bu fiyatı nerde gördünüz acaba ?

Evet cvt ile gelecek araç aralık ayında test edilmeye başlanmıştı zaten. Bir iki görsel ekleyeyim.
FB_IMG_1486641238010.jpg
FB_IMG_1486641241815.jpg
FB_IMG_1486641229312.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...