Şu aracı ve motoru yapıp, bu paketi cvt ile sunmanın altında yatan mantıksal ve psikolojik sebepleri çok merak ediyorum.
Cete olmuşsunuz valla burda. Alt tarafı neden düz yolda gidemediği sordum yaptığınız muameleye bak her şeye troll..Sinancim saf misin? Belliki troll, tartisma
keyif yok keyif. o unsuru atlamışsınız? o zaman alırım birtane 4 kapı baz paket cooper d. hem az yakar hem zf şanzıman var hen de keyif var. viraj kasacağız piste çıkacağız cvt ile nasıl olacak bu? düz yolda basmak için almıyoruz ki canım bu arabaları. en azından ben bu sebeple satın alma yapmıyorum. nasıl downshift yapacağım, virajda deviri nasıl hissedip gaz pedalını ayarlayacağım onu bile hayal edemedim. yoksa baz düzde wııııııııııııııııııı süperge gibi ses,takılsın 5 6 devir bandında it gibi hızlansın. ben ne yapayım bunu? içerde sürekli aynı tınıda bir ses ne egzoz fartı ne upshift ne downshift. pehhondaya cvt mi olur diyorsunuz da honda ne olacağını bilmiyor mu. 1.4 tsi üzerinden bakıyorsak o artık 10 yıllık motor. yeni düşük hacimli turboluların artık başlangıç güç verisi zaten 180 lerden baslıyor diğer markalarında son 1-2 senede tanıttıgı yeni motorlarlar paralel güçlerde. ayrıca 1.5 honda için önemli olan pazarda çoğu ülke için başlangıç motoru ve baz donanım. adının rs olması "hot" oldugu anlamına gelmiyor arkadaslar sadece bize öyle kakalanmaya çalışıyor. cvt olması normal. 5-6 sene önce eskidendi o 180 beygirler b sınıfı için hothach olması. 2016-2017 de bu hacimde bu güçte bir motor artık gayet baz. 1.0 da işte avrupa için ekstra seçenek yoksa iki motor arasında araç alt takımlarında bir süspansiyon değişikliği bile olduğunu sanmıyorum. bence veriler çok iyi. sonuçta bize rs diye yutturulmaya çalısılan bu paket amerikanın en baz modeli. cvt olması normal. verileride gayet iyi.
hocam sizde haklısınız bende isterdim tüm şanzımanlar zf aisin kalitesinde tork konvertörlü olsun kamçılayalım gerektiğinde taş gibi kalsın ama hondanında bir stretejisi var. sonucta en önemli pazarları olan japonya ve amerika yı baz alarak tasarlıyo üretiyo ona göre şekillendiriyo. başlangıç motoru olarakta benim sunacagım pazardaki insanlara bu yeter diyor. zaten rs diye bize kakalıyorlar hocam yoksa bu paket baz olarak üretiliyor hedef kitlesi için. muhtemelen warmhatch olması için değişik motor şanzıman va süspansiyon falan kombinleride yaparlar. muhtemelen 2.5 motorda koyacaklardır amerika için onun cvt olacagını sanmıyorum. ama size tavsiyem bunlara alısın hocam gelir düzeyi yüksek ve önemli pazarların hepsinde trafik kurallarıda sert ve trafik kültürleride var. avrupa da dahil o pazarlarda adamların 1. tercihi konfor. hondanın da kickdownlarda en sarsıntısız şanzıman olan cvt yi kullanması çok normal. hondayı savunmuyorum benım icin bütün arabalar makinadır tost makinasından hallice ama bu işi honda kadar iyi yapan toyota da yeni modellerinde böyle gelecektir. ford da kendi pazarı için artık ıslak kavramadan tork konvertörlüye geçiyor. 2 seneye avrupada powershift kalmaz gibi görünüyor. bizim beklentimiz farklı ama anlatmak istediğim hem hondam olsun hemde petrolhead olsun artık pek mümkün görünmüyor bizim için. en azından vergi sistemimize uygun modeller açısından. yoksa typer ı amerikada böyle satamayacagı icin iki versiyonda yapabilir. avrupaya 2.0 manuel amerika ve japonya ya 2.5 8 ileri dtc gibi. siz haklısınız isteklerinizde ama şirketin global çıkarlarına bakınca bizde beklentilerimizi bence yüksek tutmayalım bundan sonrakeyif yok keyif. o unsuru atlamışsınız? o zaman alırım birtane 4 kapı baz paket cooper d. hem az yakar hem zf şanzıman var ben de keyif var. viraj kasacağız piste çıkacağız cvt ile nasıl olacak bu? düz yolda basmak için almıyoruz ki canım bu arabaları. en azından ben bu sebeple satın alma yapmıyorum. nasıl downshift yapacağım, virajda deviri nasıl hissedip gaz pedalını ayarlayacağım onu bile hayal edemedim.
söylediklerinizi çoğuna katılıyorum ancak bu değerdeki arabayı baz olarak düşünmeyin. zira o halde neden avustralya'daki adam bile CVT'yi eleştirsin? CVT yine koysunlar benim sitemim manuel opsiyonu sunulmaması.hocam sizde haklısınız bende isterdim tüm şanzımanlar zf aisin kalitesinde tork konvertörlü olsun kamçılayalım gerektiğinde taş gibi kalsın ama hondanında bir stretejisi var. sonucta en önemli pazarları olan japonya ve amerika yı baz alarak tasarlıyo üretiyo ona göre şekillendiriyo. başlangıç motoru olarakta benim sunacagım pazardaki insanlara bu yeter diyor. zaten rs diye bize kakalıyorlar hocam yoksa bu paket baz olarak üretiliyor hedef kitlesi için. muhtemelen warmhatch olması için değişik motor şanzıman va süspansiyon falan kombinleride yaparlar. muhtemelen 2.5 motorda koyacaklardır amerika için onun cvt olacagını sanmıyorum. ama size tavsiyem bunlara alısın hocam gelir düzeyi yüksek ve önemli pazarların hepsinde trafik kurallarıda sert ve trafik kültürleride var. avrupa da dahil o pazarlarda adamların 1. tercihi konfor. hondanın da kickdownlarda en sarsıntısız şanzıman olan cvt yi kullanması çok normal. hondayı savunmuyorum benım icin bütün arabalar makinadır tost makinasından hallice ama bu işi honda kadar iyi yapan toyota da yeni modellerinde böyle gelecektir. ford da kendi pazarı için artık ıslak kavramadan tork konvertörlüye geçiyor. 2 seneye avrupada powershift kalmaz gibi görünüyor. bizim beklentimiz farklı ama anlatmak istediğim hem hondam olsun hemde petrolhead olsun artık pek mümkün görünmüyor bizim için. en azından vergi sistemimize uygun modeller açısından. yoksa typer ı amerikada böyle satamayacagı icin iki versiyonda yapabilir. avrupaya 2.0 manuel amerika ve japonya ya 2.5 8 ileri dtc gibi. siz haklısınız isteklerinizde ama şirketin global çıkarlarına bakınca bizde beklentilerimizi bence yüksek tutmayalım bundan sonra
manuel avrupada tercih edileceği için avrupa içinde 1.0 seçenek olacak galiba o yüzden maliyet hesabı yapmış olabilirler. manueli zaten bi avrupa bide otopark tayfası alır onlarda 1.0 alsın diye üretmemiş olabilirler. ama honda türkiye niye getirmiyo bilmiyorum. sedanın yerli üretimi de olcak mı. öyleyse sadede iç pazarda satalım demiş olabilirler. bilmediğim konu taraflarına da fazla yorum yapmak istemiyorum. ama sizide anlıyorum çünkü bir sonraki aracım olarak bende civic düşünüyorum ve otomatik vites alacağım için bende tepkili birşeyler görmek isterdim 110 bin verince konforun yanında keyifte görmek isterdim. dediğim gibi fikrim olan kısım cvt için honda japonyanın bir bildiği vardır diye düşünüyorum. gerekçesinide anladığımca aktarmaya çalıştım foruma. ama sizin istediğiniz kombinasyonlar için honda türkiye muhattap oluyor sanırım bu durumda. honda türkiye içinde bir bildiği vardır diyemem. onların sağı solu belli olmazsöylediklerinizi çoğuna katılıyorum ancak bu değerdeki arabayı baz olarak düşünmeyin. zira o halde neden avustralya'daki adam bile CVT'yi eleştirsin? CVT yine koysunlar benim sitemim manuel opsiyonu sunulmaması.
hb de gelir hocam zaten ingiltere üretimi olcak dimi hb. ama 1.0 ın yanında 1.5 te gelir mi onu bilmem. manuel isteyen 1.0 otomatik isteyen cvt alsında diyebilirler ki çok olası görünüyorValla ülkemizdeki honda civic tutkunları konforu için değil keyfi için tutkun olanlar, o yüzden cvt şanzımanı honda tayfa hiç ama hiç sevmeyecektir. Bu ülkede japonun japona yaptığını biri bişey yapmaz gibi bi söz vardı neyse ondan işte. HB'de manuel gelsin bari.
türkiye'ye gelecek olan honda rs hatcback zaten. @maximaorhan foto paylaşmıştı.hb de gelir hocam zaten ingiltere üretimi olcak dimi hb. ama 1.0 ın yanında 1.5 te gelir mi onu bilmem. manuel isteyen 1.0 otomatik isteyen cvt alsında diyebilirler ki çok olası görünüyor
türkiye'ye gelecek olan honda rs hatcback zaten. @maximaorhan foto paylaşmıştı.
elimdeki tek acı verici veri. satış sorumlusunun söylediği "manuel gelmeyecek" sözüorhanın paylaştığı sedandı yalnız hacı
elimdeki tek acı verici veri. satış sorumlusunun söylediği "manuel gelmeyecek" sözü
yok ya gayet bilgili biriydi. çok net söyledi. böyle bir plan da yok dedi. varsa da bizim haberimiz yok dedi. yani tabi ki keşke haberi olmasa gelse falanSatış sorumlularının sattıkları arabayı tanımayanlarının bile olduğunu düşünerek umutlanalım derim![]()
üstadım bende birşey rica etsem araç testine gittiğinizde aile aracı gözüylede bi bakabilirmisiniz uygunmudur diye. yakışı tokluğu uzun yıllar gider hissayatı varmı birde genişlik olarak. benim test etme imkanım yokta yakın tarihteyok ya gayet bilgili biriydi. çok net söyledi. böyle bir plan da yok dedi. varsa da bizim haberimiz yok dedi. yani tabi ki keşke haberi olmasa gelse falan24 şubat'da testine gidiyorum
fiyat manuel mi otomatik mi hocamAma rakipleri boş durmuyor astra opc line 1.6 T 200 hp 108 binTL'ye geliyor ki sunroof standart![]()
Otomatik maalesef Manuel'i gelmiyecekfiyat manuel mi otomatik mi hocam