Su an benim bildiğim 2 tane geldi ikisi de cvtrezalet @maximaorhan bu arada dünya genelinde böyle mi bilinmez ama mesela avustralya'ya sadece CVT ithal edilmiş
Su an benim bildiğim 2 tane geldi ikisi de cvtrezalet @maximaorhan bu arada dünya genelinde böyle mi bilinmez ama mesela avustralya'ya sadece CVT ithal edilmiş
aahhahakırmızıya boyarlar o yazıyı burda))
Otomatiği genel olarak ben de sevmiyorum. Ama zf şanzımanı ciddi anlamda sevdim. Öyle sağlam, öyle pürüzsüz, öyle kararında ve güzel çalışıyor ki.. Aracın en sağlam yeri sanki şanzımanıymış gibi hissettiriyor. Hani taşla girişsen bozamasın gibi izlenim veriyor. Bu tarz performans araçlarına da keşke böyle şanzımanlar koysalar.Ben genel olarak otomatik sevmiyorum![]()
Otomatiği genel olarak ben de sevmiyorum. Ama zf şanzımanı ciddi anlamda sevdim. Öyle sağlam, öyle pürüzsüz, öyle kararında ve güzel çalışıyor ki.. Aracın en sağlam yeri sanki şanzımanıymış gibi hissettiriyor. Hani taşla girişsen bozamasın gibi izlenim veriyor. Bu tarz performans araçlarına da keşke böyle şanzımanlar koysalar.
Bir yerden sonra ben de aynı darlanmayı hissediyorum orası doğruBen o vites topuzunu elimde hissedecem sol ayağımı kıçımın altına sokup araba kullanmak istemiyorum![]()
kardeş düz yolda tutunamayan arabalar 100 bin lira olmuşken güzel alt yapıta sahip Civic RS 109 bin lira gayet uygun dedim bunda ne var? buradan ne çıkarmak istedin veya ne anladın onu da anlamadım ki
Dayanamadım hakan ajdhajdhahaBen o vites topuzunu elimde hissedecem sol ayağımı kıçımın altına sokup araba kullanmak istemiyorum![]()
Dayanamadım hakan ajdhajdhaha
fiyat şu piyasada ortalama. donanım ne ona bakmak lazım. umarım tek donanım ve dolu gelir hem otomatik hem de manuel seçeneği olur. merakla bekliyorum.
Cvt ve tek donanim olarak(rs) gelecekmis hatta fiyat listeside burda
çok teşekkürler. bir türkiye klasiği olarak tarihe geçti. içine ettikleri için honda türkiye'ye teşekkür etmek gerekir. ya cvt sindirilerek alınacak ya da karşıdan bakıp bakıp "heba ettiniz zevkimizi lan" denecek bir arabaCvt ve tek donanim olarak(rs) gelecekmis hatta fiyat listeside burda