Civic Sedan RS fiyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakın bu bir dramdır. tek eleştirilen şey CVT.

2016 Honda Civic RS – THE VERDICT
Aside from being a mechanical marvel and one that Honda geeks should really appreciate and be proud of as we step into the next generation of cars and car technology, the RS is also an exceptionally accomplished overall package. The large cabin and innovative touches make it a star performer in this segment, and the engine really does deserve international accolades for its efficiency, technology, and real-world performance. About the only letdown to this car in our opinion is the CVT. We think the Rally Sport badge, specifically, has set an expectation in the wrong direction. If you can see passed this, you should be looking very seriously at signing the dotted line. If you can’t, perhaps check out the 1.5T VTi-L or VTi-LX.

PROS:
– Real-world fuel economy
– Class benchmark cabin space
– Traditional excellent handling
– Standard features
– Well thought-out interior and innovation
– 1.5T engine, respectable ‘warm hatch’ performance
CONS:
– CVT auto not worthy of ‘RS’ badge

İnsanlar cvt şanzımanı ya çok seviyor ya da hiç sevmiyorlar. Çift kavramalara karşı negatif olsam da bu tarz performanslı modellere çift kavramanın zaruri olduğunu düşünüyorum ( zf tarzı başarılı tk olmadığı müddetçe).
Maalesef cvt mevzusu, bu aracı düşünenler için ciddi soru işareti oluşturacaktır. En azından manuel opsiyonuyla satılmalı.

iyi bir otomatik olduğu sürece sorun yok ama allah aşkına açın bir civis rs hızlanmalarını izleyin direkt depresyon. resmen scooter gibi hızlanıyor ve çıkan ses süpürge sesi. dayanılır gibi değil. bu bir warmhatch. bu tarz modellerde bu saçmalıklar kabul edilemez. görüşüm bu yönde

Ben genel olarak otomatik sevmiyorum :)
Otomatiği genel olarak ben de sevmiyorum. Ama zf şanzımanı ciddi anlamda sevdim. Öyle sağlam, öyle pürüzsüz, öyle kararında ve güzel çalışıyor ki.. Aracın en sağlam yeri sanki şanzımanıymış gibi hissettiriyor. Hani taşla girişsen bozamasın gibi izlenim veriyor. Bu tarz performans araçlarına da keşke böyle şanzımanlar koysalar.

Otomatiği genel olarak ben de sevmiyorum. Ama zf şanzımanı ciddi anlamda sevdim. Öyle sağlam, öyle pürüzsüz, öyle kararında ve güzel çalışıyor ki.. Aracın en sağlam yeri sanki şanzımanıymış gibi hissettiriyor. Hani taşla girişsen bozamasın gibi izlenim veriyor. Bu tarz performans araçlarına da keşke böyle şanzımanlar koysalar.

Ben o vites topuzunu elimde hissedecem sol ayağımı kıçımın altına sokup araba kullanmak istemiyorum :p

fiyat şu piyasada ortalama. donanım ne ona bakmak lazım. umarım tek donanım ve dolu gelir hem otomatik hem de manuel seçeneği olur. merakla bekliyorum.

Cvt ve tek donanim olarak(rs) gelecekmis hatta fiyat listeside burda

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1486729051742.jpg
    FB_IMG_1486729051742.jpg
    51.5 KB · Görüntüleme: 302
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...