Yakında otopark'ın lansman videosu da gelir. Eren Tekin'in videosunu şimdilik buraya koyayım haberdar olmayanlar olabilir. Eren Tekin, cvt şanzımanı ve motoru beğenmiş.
@gtepro

Yakında otopark'ın lansman videosu da gelir. Eren Tekin'in videosunu şimdilik buraya koyayım haberdar olmayanlar olabilir. Eren Tekin, cvt şanzımanı ve motoru beğenmiş.
Fazlası göz çıkarmaz boş ver gitsinVarmı yav.
Zf6 çok sorunsuz bir şanzıman tek sıkıntısı ilk gaz tepkisi ve vites geçiş hızlarının yavaş olmasıbu zf muhabbetide çok şehir efsanesi gibi geliyor. evet 8hp ile muhteşem bir seri yakalamış olabilirler ama eski 6 ileriside çok sorunluydu bu 9 ileri içinde hem sorunlu hemde sarsıntılı diyorlar. hem eren tekin hemde carviserdeki arkadaşta hiç beğenmemişti 9 ileriyi. ayrıca bmw de şanzımana daha sonra işlem uyguluyor diye biliyorum. sizce bmw den görüp hobaaaa zf kraldır aslandır demek doğrumudur. yada şanzıman benim ilgi alanım harbiden zf şanzınanda doayendir ben bilirim diyen varmı. ne biliyim 8hp den önce 6 sıda kötüydü yeniside kötüymüş arada bir denk gelmiş gibi sanki
Attığım mesaj SS'inden sonra farz oldu vallabu işi ancak bir imza kampanyası çözer![]()
change.org'da bi anketAttığım mesaj SS'inden sonra farz oldu valla. (yazan ablamız hem otomobil editörü hemde rallici o yüzden bir bildiği vardır ve manuel gerek bize)
o düz yolda gidemeyen leon'lardan biri istanbul park'ta bir döndü ki adama lafını yuttururDüz yolda gidemeyen Leonlar 100 bin lira olmuşken, oldukça kaliteli alt yapıya sahip 180 beygirlik civic bence gayet iyi fiyat
Pistte de gidemezse kapıya koymamalı zaten, bu araçlar günlük binelecek araçlar olduğu için trafiğe açık yollarda ki performansı önemli ki bunu biliyoruzo düz yolda gidemeyen leon'lardan biri istanbul park'ta bir döndü ki adama lafını yutturur26 plakaydı bu foruma takılıyorsa eskişehirli kardeşimize selam olsun. biz stage 1 polo ve önümüzdeki 328i ile kendisini geçemedik. sadece takip ettik. tren gibi dönüyordu. daha sonra 1. virajda geç fren yaptı ve o hızla dönmeye kalktı ve önden kayarak pist dışına çıktı en son kendisini orada gördüm
yani düz yolda gidemiyor falan bunlar olmuyor. he arabası yüklüydü spor yay spacer yazılım vs ama biz de yüklüydük yani
dolayısıyla şartlar birbirine yakın sayılır
![]()
O zaman o videoyu daha da sabırsızlıkla beklemeye başladımBera
Beraberdik, 1.0 cvt anlatimini beraber yaptık. Bu hafta koyacağız videoyu.
1.0 gelecek mi?Bera
Beraberdik, 1.0 cvt anlatimini beraber yaptık. Bu hafta koyacağız videoyu.
1.0 gelecek mi?
Bana gelmeyecek dediler
Bana direk tarih verdi eylülde 1.6 2017şubatta rs 2017eylülde dizel baya zaman oldu ağustostu sanırım belki değişmiştirilerki süreçte o da gelecek diye biliyorum