Civic Sedan RS fiyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu zf muhabbetide çok şehir efsanesi gibi geliyor. evet 8hp ile muhteşem bir seri yakalamış olabilirler ama eski 6 ileriside çok sorunluydu bu 9 ileri içinde hem sorunlu hemde sarsıntılı diyorlar. hem eren tekin hemde carviserdeki arkadaşta hiç beğenmemişti 9 ileriyi. ayrıca bmw de şanzımana daha sonra işlem uyguluyor diye biliyorum. sizce bmw den görüp hobaaaa zf kraldır aslandır demek doğrumudur. yada şanzıman benim ilgi alanım harbiden zf şanzınanda doayendir ben bilirim diyen varmı. ne biliyim 8hp den önce 6 sıda kötüydü yeniside kötüymüş arada bir denk gelmiş gibi sanki
Zf6 çok sorunsuz bir şanzıman tek sıkıntısı ilk gaz tepkisi ve vites geçiş hızlarının yavaş olması

Düz yolda gidemeyen Leonlar 100 bin lira olmuşken, oldukça kaliteli alt yapıya sahip 180 beygirlik civic bence gayet iyi fiyat
o düz yolda gidemeyen leon'lardan biri istanbul park'ta bir döndü ki adama lafını yutturur:) 26 plakaydı bu foruma takılıyorsa eskişehirli kardeşimize selam olsun. biz stage 1 polo ve önümüzdeki 328i ile kendisini geçemedik. sadece takip ettik. tren gibi dönüyordu. daha sonra 1. virajda geç fren yaptı ve o hızla dönmeye kalktı ve önden kayarak pist dışına çıktı en son kendisini orada gördüm:D yani düz yolda gidemiyor falan bunlar olmuyor. he arabası yüklüydü spor yay spacer yazılım vs ama biz de yüklüydük yani:D dolayısıyla şartlar birbirine yakın sayılır;)

o düz yolda gidemeyen leon'lardan biri istanbul park'ta bir döndü ki adama lafını yutturur:) 26 plakaydı bu foruma takılıyorsa eskişehirli kardeşimize selam olsun. biz stage 1 polo ve önümüzdeki 328i ile kendisini geçemedik. sadece takip ettik. tren gibi dönüyordu. daha sonra 1. virajda geç fren yaptı ve o hızla dönmeye kalktı ve önden kayarak pist dışına çıktı en son kendisini orada gördüm:D yani düz yolda gidemiyor falan bunlar olmuyor. he arabası yüklüydü spor yay spacer yazılım vs ama biz de yüklüydük yani:D dolayısıyla şartlar birbirine yakın sayılır;)
Pistte de gidemezse kapıya koymamalı zaten, bu araçlar günlük binelecek araçlar olduğu için trafiğe açık yollarda ki performansı önemli ki bunu biliyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...