Yav butun c segmenti premiumlar firladi, 116i nin piyasasi ayni, cildirmak uzereyimHaha. Gülerim sadece.
Benim arabayı bugün satılığa çıkartsam 90.000₺'den 1 kuruş inmem bende o zaman.
Öyle bir dünya yok, o ne ya?
Yav butun c segmenti premiumlar firladi, 116i nin piyasasi ayni, cildirmak uzereyimHaha. Gülerim sadece.
Benim arabayı bugün satılığa çıkartsam 90.000₺'den 1 kuruş inmem bende o zaman.
Öyle bir dünya yok, o ne ya?
Satışa çıkaranlar dangalakta ondan.Yav butun c segmenti premiumlar firladi, 116i nin piyasasi ayni, cildirmak uzereyim
bencede fazla hocam and atmosferik motorlosuna sakinde 8 litre demişti yanlıs hatırlamıyorsam.Tabii bu daha ilk test ama normal kullanımda 9-10 litreyi biraz fazla buldum. Ne bileyim belki dizel kullanıcısı olmamdan kaynaklı psikolojik bir bakış açısıyla yaklaşıyor olabilirim ama sakin kullanımda biraz daha az yakmasını beklerdim. Bu yakıt fiyatlarıyla ve şu haliyle ben şahsen başa çıkamam.
En azından normal kullanımda atmosferiğin tüketimine yakın bir değer sunsa kabul edilebilir derdim. İstanbul trafiğinde falan bakmak lazım bu aracın tüketimine. Lansman değerlerinden az olmayacağını düşünüyorum öyle bir durumda.bencede fazla hocam and atmosferik motorlosuna sakinde 8 litre demişti yanlıs hatırlamıyorsam.
Sanırım hatch versiyonda da manuel getirebilme ihtimalleri var dedi. Sanırım talebe göre belli olacak.Eren Tekin canlı yayında HondaTR Civic RS Sedan versiyonda manuel opsiyomu getirmeyi planlıyor ama tarih vermediler dedi.
Gelsin de hangisinde gelirse gelsinSanırım hatch versiyonda da manuel getirebilme ihtimalleri var dedi. Sanırım talebe göre belli olacak.
Vallahi ben alamayacağım, almayı bile düşünemeyeceğim için bana fark yapan bir şey yok. Birileri alsın da yolda görelimGelsin de hangisinde gelirse gelsin.
Benimde alacağım yok ama buralardan birileri illa ki alır.Vallahi ben alamayacağım, almayı bile düşünemeyeceğim için bana fark yapan bir şey yok. Birileri alsın da yolda görelim![]()
İlgili test videosu.