Civic Sedan RS fiyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motor güzel de şu tasarım ne abi ya gerçekten nedense hiç ısınamıyorum.Güzel alt yapı,güzel motor bir honda sadeliği nasıl desem değişik bir şey vardı honda'larda böyle hem zevkli hem sade tam anlatıcak kelimeyi bulamadım.Ancak daha sade ağır bir tasarım olmalıydı bu çok cıvık fazla şaşalı aynı fk2 typer gibi.Bakın mesela içi ne güzel böyle sade güzel bir oturcan bunla böyle çata pata yağdıra yağdıra gideceksin.Değişik bir araba sevsem de maddi durumum el verse dahi almayacağım bir arabadır.Beğenene saygım sonsuz.

Yakında otopark'ın lansman videosu da gelir. Eren Tekin'in videosunu şimdilik buraya koyayım haberdar olmayanlar olabilir. Eren Tekin, cvt şanzımanı ve motoru beğenmiş.

Son düzenleme:
Normal kullanımda 9-10 litre civarı tüketiyormuş. Tempolu kullanımda ise 13-14 litreleri geçiyormuş. 182 hp'lik turbo bir araca göre normal olsa da bu yakıt fiyatları yüzünden nasıl tepki vermemiz gerekir bilemiyorum.

Tabii bu daha ilk test ama normal kullanımda 9-10 litreyi biraz fazla buldum. Ne bileyim belki dizel kullanıcısı olmamdan kaynaklı psikolojik bir bakış açısıyla yaklaşıyor olabilirim ama sakin kullanımda biraz daha az yakmasını beklerdim. Bu yakıt fiyatlarıyla ve şu haliyle ben şahsen başa çıkamam.

Tabii bu daha ilk test ama normal kullanımda 9-10 litreyi biraz fazla buldum. Ne bileyim belki dizel kullanıcısı olmamdan kaynaklı psikolojik bir bakış açısıyla yaklaşıyor olabilirim ama sakin kullanımda biraz daha az yakmasını beklerdim. Bu yakıt fiyatlarıyla ve şu haliyle ben şahsen başa çıkamam.
bencede fazla hocam and atmosferik motorlosuna sakinde 8 litre demişti yanlıs hatırlamıyorsam.

bencede fazla hocam and atmosferik motorlosuna sakinde 8 litre demişti yanlıs hatırlamıyorsam.
En azından normal kullanımda atmosferiğin tüketimine yakın bir değer sunsa kabul edilebilir derdim. İstanbul trafiğinde falan bakmak lazım bu aracın tüketimine. Lansman değerlerinden az olmayacağını düşünüyorum öyle bir durumda.

o değilde hatırlıyor musunuz hep böyle ekonomi kötüye gidiyor, işte birkaç yıla bunları da alamayacağız derdikte birileri hep abartmayın 3 kurus arttı diye kimse ölmez derdi. zamanla yıllar önce korktuğumuz yerlere fiyatlara geldik. benzinde de, otomobilde de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...