Civic Sedan RS fiyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Civic rs i daha pahalı bekliyordum ama fiyatı iyi. 100 bin gibi fiyatlar da bir c segmenti bir araç almak istesem listenin başına Civic rs i koyarım.

Benim anlamadığım bir aracın farklı bir vites opsiyonunu getirmenin firmaya bir maliyeti var mı? Aklıma tek gelen gümrük işleri sırasında her bir model için ekstra belge ve ücret vs gerekiyor ki o yüzden kaçınıyorlar. Yoksa mantıklı bir sebep göremiyorum. Bilen aydınlatırsa sevinirim. Bu söylediklerim tüm firmalar için geçerli mesela Seat'ın manuel vites getirmemesi gibi.

Motortrend'in Giulia testinde ABD'de manuel modelin satılmama sebebinin güvenlik testi yüzünden olabileceği söylendi. Belki öyle bir şey olabilir.

Bir de ben bu aracın pek satacağını düşünmüyorum.

Bir şey dicem ama kızmayın,
CVT cidden bizim kafalarda ki insan için başbelası fakat CVT yi scooter gibi değilde Subarunun kullandığı gibi düşünürsek.. belki Honda da yapay vites koymuştur dct gibi çatır çatır geçiyor vitesler

Motortrend'in Giulia testinde ABD'de manuel modelin satılmama sebebinin güvenlik testi yüzünden olabileceği söylendi. Belki öyle bir şey olabilir.

Bir de ben bu aracın pek satacağını düşünmüyorum.
Bemce satar hele apaçi tayfaya deli gibi satar(dı) manuel olsaydı. Guilia olayı trajikomik ya debriyaj pedalı dummy'ye bir güzel girmiş kaza testinde :D. (IIHS testi EuroNcap'den farklı o small overlap testinde girmiş)

Son düzenleme:
ya bu cvt içinde arızası fena diyorlar 20 bin lira gibi rakamlar konusuluyor forumlarda astı astarı varmıdır. ben cvt yi en ucuz otomatiklerden diye biliyordum

ya bu cvt içinde arızası fena diyorlar 20 bin lira gibi rakamlar konusuluyor forumlarda astı astarı varmıdır. ben cvt yi en ucuz otomatiklerden diye biliyordum

Tamamen uydurma.bilmeden konusup yazan cok var.cvt sorunsuz bir şanzimandir .en dikkat edilmesi gereken yag degisim peryotlarini atlamamak .motor yagi kadar önemli.3-5 defa el degistirmis ne zaman yagi degistigi belli olmayan araclari alirsan sorun olur tabiki.ancak yagini zamaninda (uyumlu yagi kullanilmali )degistirirsen hicbir sorun cikarmaz.

bu zf muhabbetide çok şehir efsanesi gibi geliyor. evet 8hp ile muhteşem bir seri yakalamış olabilirler ama eski 6 ileriside çok sorunluydu bu 9 ileri içinde hem sorunlu hemde sarsıntılı diyorlar. hem eren tekin hemde carviserdeki arkadaşta hiç beğenmemişti 9 ileriyi. ayrıca bmw de şanzımana daha sonra işlem uyguluyor diye biliyorum. sizce bmw den görüp hobaaaa zf kraldır aslandır demek doğrumudur. yada şanzıman benim ilgi alanım harbiden zf şanzınanda doayendir ben bilirim diyen varmı. ne biliyim 8hp den önce 6 sıda kötüydü yeniside kötüymüş arada bir denk gelmiş gibi sanki

Fazla abartiliyor bence .7 ileri sanal orani koymus.manuel attiriyor vatandas.cok kotu degil bence.hele ki bu fiyata.guzel birde egzos yapilirsa tamamdir

bu zf muhabbetide çok şehir efsanesi gibi geliyor. evet 8hp ile muhteşem bir seri yakalamış olabilirler ama eski 6 ileriside çok sorunluydu bu 9 ileri içinde hem sorunlu hemde sarsıntılı diyorlar. hem eren tekin hemde carviserdeki arkadaşta hiç beğenmemişti 9 ileriyi. ayrıca bmw de şanzımana daha sonra işlem uyguluyor diye biliyorum. sizce bmw den görüp hobaaaa zf kraldır aslandır demek doğrumudur. yada şanzıman benim ilgi alanım harbiden zf şanzınanda doayendir ben bilirim diyen varmı. ne biliyim 8hp den önce 6 sıda kötüydü yeniside kötüymüş arada bir denk gelmiş gibi sanki
9 ileriyi hangi araba kullanıyor bilmiyorum da, bir firmanın en azından sorunsuzluk bakımından geriye gitmesi çok çok zor. Yazılımını yapmak şanzımanın kendisi kadar önemli, bu konuda suç firmalarda olabilir. 6 ilerisi de kötü değildi ayrıca.

Valla bir Opel kullanıcısı olarak astra daha uygun fiyatlı ve hızlanması da çok daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...