CVT'nin mühendisine veya bu arabaya sadece CVT koyarak ithal edenlere oksijen veren ağacın yapragını gondiklemek gerek.
Bence normal bur fiyatı var yani tam dengeyi yakalamışlar bu konuda.Civic in fiyatı focus, astra, golf, Megane gibi araçlara göre gayet iyi.
Benim anlamadığım bir aracın farklı bir vites opsiyonunu getirmenin firmaya bir maliyeti var mı? Aklıma tek gelen gümrük işleri sırasında her bir model için ekstra belge ve ücret vs gerekiyor ki o yüzden kaçınıyorlar. Yoksa mantıklı bir sebep göremiyorum. Bilen aydınlatırsa sevinirim. Bu söylediklerim tüm firmalar için geçerli mesela Seat'ın manuel vites getirmemesi gibi.
Videolarda gördüm bir vites atma var ama subarudaki gibi değilBir şey dicem ama kızmayın,
CVT cidden bizim kafalarda ki insan için başbelası fakat CVT yi scooter gibi değilde Subarunun kullandığı gibi düşünürsek.. belki Honda da yapay vites koymuştur dct gibi çatır çatır geçiyor vitesler
Videolarda gördüm bir vites atma var ama subarudaki gibi değilçok daha yapay
Bemce satar hele apaçi tayfaya deli gibi satar(dı) manuel olsaydı. Guilia olayı trajikomik ya debriyaj pedalı dummy'ye bir güzel girmiş kaza testindeMotortrend'in Giulia testinde ABD'de manuel modelin satılmama sebebinin güvenlik testi yüzünden olabileceği söylendi. Belki öyle bir şey olabilir.
Bir de ben bu aracın pek satacağını düşünmüyorum.
ya bu cvt içinde arızası fena diyorlar 20 bin lira gibi rakamlar konusuluyor forumlarda astı astarı varmıdır. ben cvt yi en ucuz otomatiklerden diye biliyordum
9 ileriyi hangi araba kullanıyor bilmiyorum da, bir firmanın en azından sorunsuzluk bakımından geriye gitmesi çok çok zor. Yazılımını yapmak şanzımanın kendisi kadar önemli, bu konuda suç firmalarda olabilir. 6 ilerisi de kötü değildi ayrıca.bu zf muhabbetide çok şehir efsanesi gibi geliyor. evet 8hp ile muhteşem bir seri yakalamış olabilirler ama eski 6 ileriside çok sorunluydu bu 9 ileri içinde hem sorunlu hemde sarsıntılı diyorlar. hem eren tekin hemde carviserdeki arkadaşta hiç beğenmemişti 9 ileriyi. ayrıca bmw de şanzımana daha sonra işlem uyguluyor diye biliyorum. sizce bmw den görüp hobaaaa zf kraldır aslandır demek doğrumudur. yada şanzıman benim ilgi alanım harbiden zf şanzınanda doayendir ben bilirim diyen varmı. ne biliyim 8hp den önce 6 sıda kötüydü yeniside kötüymüş arada bir denk gelmiş gibi sanki
Neeey?Yeni Leon olmus 99500, gene alisacagiz bu fiyatlara
o ney ki toyota corolla 125 bin tl olmuş hocam asıl buna ne tepki vericeksinizNeeey?